Знаци, говорещи, че мъжът до вас е истински!
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 11.08.2015 в 13:03

Чувствате ли, че връзката ви върви на добре и се развива, а не е в застой или отправила се към безсмислена безпътица? Имате ли доверие на мъжа до себе си и смятате ли, че е сериозен? Ето ги всички значи, които неименуемо показват, че мъжът до вас е истински и държи на вас, а вие не сте поредната му бройка и той в действителност, има сериозни намерения към вас. 

Никога не говори за недостатъците ви

И не защото ви смята за съвършена и все още е замаян от влюбването! Той е наясно с вашите слаби страни, но ви приема с тях, т.е. такава, каквато сте и не иска да ви променя в никакъв случай. Приема всеки ваш недостатък дори за леко очарователен.

Не ви проверява и контролира

Вие не сте негова собственост и от вас той очаква съпричастност, а не принадлежност. Поради тази причина един истински мъж никога няма да ви научи да му се отчитате всяка вечер или да го предупреждавате дори когато излизате до магазина. От време на време може да е притеснителен, когато излизате с приятелки и ви няма по цели нощи, но никога няма да си го каже!

Защитава ви не само физически

Не става въпрос само за това мъжът да скочи на бой в миг на опасност, за да предпази своята дама като истински рицар. Той ще се опълчи срещу останалите дори когато нападките са изцяло емоционални или словесни. В много случаи обаче мъжът до вас може да ви спре да се заяждате или бушувате, когато сметне, че не сте прави и разбира, че после можете и да съжалявате за постъпките си. 

Не го интересува къде се виждате

Не само това, той няма нужда да се отбелязва от скъпи курорти и лъскави заведения, когато вие сте в най-красивата си светлина. Нещо повече – за един истински мъж, разходката из квартала е достатъчно истинска и важна, защото всяка среща и общуване с вас за него е важно и приятно!

Един истински мъж никога няма да ви кара да правите нещо

Дори и да е за ваше добро, той осъзнава, че насила хубост не става, уважава мнението ви и когато види, че попада на камък за мнение с вас по определен въпрос, ще захвърли спора. Този мъж ще ви остави сами да прецените за себе си и после няма укорително да ви казва „Казах ли ти?” , а ще ви утеши, че всички правим грешки, но те са важни, защото се учим от тях. 

Не ви се бърка в отношенията с останалите

Това важи от колегите в офиса до онази приятелка, за която се чуди какво общо имате с нея. Както той си има странни познанства, така и вие. И истинският мъж не обича да критикува хора, които са близки на неговата половинка. Той ще запази самообладание и дори няма да покаже противоречивото си мнение за тях. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook