Тенденции при банските за лято 2016 година
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 02.06.2016 в 19:59

Скъпи момичета, не остана – морето е само на няколко седмици разстояние и сме убедени, че вече сте измислили къде да почивате тази година. Без значение дали сте избрали родното Черноморие, или някоя екзотична страна или остров, а защо не и съседките ни Гърция и Турция, уместно би било наред с пътуването, предварително да планувате и плажната си визия. Започнете се с основното: осведомете се още сега за актуалните тенденции при банските на лято 2016 година. 

Кройка цял бански - Всъщност, той не е толкова затворен като преди или напомнящ на спортен плувен костюм за състезателки. Целите бански на 2016 година запазват само кройката си, но са силно изрязани, особено в областта на талията. В допълнение, има и модели с много широки деколтета, а също така и с изключително голи гърбове и силно затворена предна част. При всички случаи, дори да изберете идеята за цял бански, отново ще можете да се изпечете подобаващо и да придобиете онзи сексапилен загар, за който приятелките ви най-често завиждат.

Плетен бански - Смело напред към тази необичайна, но много модерна тенденция в лятната мода на 2016 година! Внимателно подберете кройката, защото плетивата имат склонността да дават няколко килограма отгоре – та макар и само визуално. Ако не сте били достатъчно упорити в залата тази зима, може и да изглеждате малко по-пухкави в такъв бански, но какво пък – анорексичките отдавна не са на мода

Ресните - Те бяха доста модерни в сферата на дрехите и най-вече на аксесоарите напоследък и точно когато тази мода поотшумя, тя реши да се завърне отново, но този път в сферата на банските. Ресните са много игриви и закачливи, а често биха могли и да ви помогнат да скриете някои от недостатъците на тялото си: например твърде малки гърди или прекалено голяма талия в комбинация със слаби крака, ако са в долната част от банския. 

Бански с висока талия - Всъщност, трудно бихте намерили бански костюм с ниска талия, ако разглеждате тазгодишните колекции. Високата талия продължава да е толкова силно на почит от жените, че те отказват дори на плажа да се появяват с прекалено изрязани в долната част бански. Ако имате коремче или сте по-ниска, високата талия е идеалният вариант да се почувствате наистина секси, даже и в бански, даже и без да сте тренирали кой знае колко тази година!

А вашият бански костюм за тази година какъв е? Хайде, няма време! Избирайте и весело и горещо лято ви желаем!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook