Топ места, на които трябва да правите секс поне един път в живота си
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 27.05.2016 в 23:07

Без значение дали обичате да експериментирате, или просто желаете да съживите страстта в дългогодишната си връзка, сексът на необичайно място е топ афродизиак, който възбужда още преди началото на самия…акт! Затова според нас бе редно да ви покажем и топ местата, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си – защото това са места, които ви гарантират незабравими емоции и наистина пиперливи ласки поради необичайното си местонахождение или друг подобен фактор. Ето за кои точно говорим:

Пред огледалото - Може да ви се стори твърде скучно в началото, но секс пред огледалото е нещо, което веднъж опитали, ще поискате да повтаряте още и още. Това макар и да не е кой знае колко необичайно място, е изключително възбуждащо – включително и по време на самата любовна игра.

У семейни познати - Чувството на забраненото, на непозволеното и най-вече не неудобното ще разпали толкова силно страстите, че тези ваши семейни познати вече няма да са най-скучният вариант за прекарване на уикенда или на вечер след работа, защото спомените, които ще ви остави любовната игра тук, ще са наистина уникални и незабравими.

В колата - А ако навън се е разразила буря – още по-добре! Макар и да е неудобно, в колата ще ви хрумнат доста интересни пози, които по-късно можете да усъвършенствате на по-комфортната си спалня, но пък споменът и тук ще е приятен и загатващ, че между вас наистина има нестихваща страст и сексът, където и да е,  е повече от страхотен!

В самолета - С риск да ви хванат и да ви глобят дори – на кой му пука изобщо – си осигурявате едно незабравимо преживяване. Освен това, ако отивате на романтична почивка, този полет е страхотно начало за вашето изкарване. Спокойно – турболенцията съвсем няма да ви попречи, а напротив – ще нажежи още повече страстите!

В магазина за хранителни стоки - Без значение къде е точно, сексът на публични места – пред много хора и сред необичайна обстановка, каквито са и регалите с храна – създават благоприятна атмосфера за необичаен секс, секс, който до сега не сте практикували, но ще се изненадате, че можете да изживеете с пълна наслада и със своята любима половинка, разбира се. Внимание: обикновено, навсякъде има камери по тези магазини, така че ако не искате да лъснете в интернет скоро, по-добре не се отдавайте на точно тази наслада, а се върнете в някой от предните варианти! 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook