Женските грешки в секса
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 20.07.2015 в 12:41

Било то невъзможност да получат желаното удоволствие, или съмнение дали се справят добре в леглото, жените често имат склонност сами да влошават положението в секса. Става въпрос за точно определени и често срещани женски грешки в секса. Много дами продължават да ги правят, без дори да подозират колко си вредят сами, а и на отношенията с любимия човек. Смятаме, че е време и вие да спрете да грешите в леглото. Така че не губете още ценно време и вижте най-често срещаните грешки, които жените са склонни да допускат в секса!

  • Лъжата...

Това е и един от главните сексуални грхове – да излъжеш. Преструването в леглото не ви помага с нищо. То вреди и на вас, и на връзката ви. А защо да лъжем, да свикнем партньора си да се държи по определен начин в леглото, докато това не устройва нито вас, нито секса?

  • Комплексът...

Още една огромна грешка е да затормозявате съзнанието си по време на половия акт с размишления дали ви се вижда целулита, дали не е време да започнете редовно да ходите на фитнес, защото тялото на партньора ви е два пъти по-стегнато и така нататък. Отдайте се на удоволствия, критиките оставете за пред огледалото по-късно!

  • Шантажирането...

Да използвате секса, за да накарате мъжа до себе си да направи нещо е най-, ама най-грешния подход в леглото. Това превръща интимните отношения в средство, но не и в източник на удоволствие, на споделяне и на сближаване...

  • Сдържаност...

Рано или късно всички опитваме нещо, за което преди категорично сме казвали „Не”. Сдържаността и сексуалните задръжки, от друга страна, не водят до нищо друго освен до пълно нежелание да се отдадете изцяло на своя партньор и да разнообразявате връзката си, а това, както знаете, е повече от важно!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook