Здравословното хранене на Катрин Зита Джоунс
Публикувано от carnage89   В категория Козметика и хранене   На дата 22.03.2016 в 14:06

Катрин Зита Джоунс е почти на 40 години, но божественото й тяло е като на 30-годишна. Нейната уникална красота е модел за подражание на много жени по света. Много дами се чудят как така една 40-годишна жена с толкова стресов живот може да изглежда така. Някои дори вярват, че всичко се дължи единствено и само на хирургическа намеса. Но дали е така? Без значение дали Катрин е лягала под ножа, това няма да е единствената причина, тя да изглежда по този начин. Всъщност, тайната на симпатичната актриса е в здравословния й начин на живот, най-вече в подбора на храни. Много журналисти преписват „вината“ за перфектното тяло на Джоунс на манията й по диетата на Аткинс. Но Катрин нерядко е признавал, че е заимствала някои принципи от нея, но менюто й включва и други такива. Ето какво съветва Катрин Зита Джоунс жените от гледна точка на здравословно и диетично хранене:

Когато сте гладни, просто ядете - Катрин няма строг режим на хранене. За разлика от повечето маниаци на тема здравословно хранене, тя може и да пропусне закуската, без да се притеснява. Ако огладнее на обяд, хапва на обяд. Ако късно вечер й се преяде, хапва си...Важното е да започнете да усещате сами кога наистина сте гладни или просто ви се яде нещо конкретно, както и кога да спрете. Защото ако преминете границата, започвате да се тъпчете. 

Следните храни могат да се ядат почти в неограничени количества според Катрин Зита Джоунс - Катрин яде в неограничени количества следните хранителни продукти: всякакви билкови чайове без захар обаче, растителна масла без рефиниране, репички, китайско зеле, магданоз, целина, чушки, краставици, яйца и кашкавал. 

А тези храни трябва да се ограничават като количество особено ако става въпрос за хранене след 5 часа следобяд - Това са следните храни: ориз, зелен грах, авокадо, домат, пилешко и патешко. Можете да ги хапвате, но не трябва да прекалявате с тях. 

Все пак и Катрин Зита Джоунс си има забранени храни - Актрисата хапва следните продукти само в крайни случаи или както тя се изразява „за да не обиди някого, например домакинът, който я е поканил на вечеря“: захар (включително и кафява), маргарин, хляб и ястия, съдържащи нишесте. 

И Катрин си има свои хранителни грехове - Най-големият от тях са сандвичите. Зита Джоунс си позволява да яде сандвичи само ако няма друго какво да хапне, както и на по-специални за нея поводи. Тя съветва дамите да ги избягват – особено ако в тях има много сокове и меса.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook