Защо една жена е длъжна на първо място да уважава мъжа до себе си?
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 12.10.2015 в 12:14

Като казваме длъжна и уважава на едно място, най-вероятно по-феминистки настроениете жени ще се възпротивят на това правило и първоначално съвсем няма да останат доволни от казаното от нас. Но малко по-надолу, ако естествено, те се зачетат в това, което бихме искали да кажем на всички вас мили дами, те ще осъзная колко истини има в казаното от нас, те ще се съгласят. Уважението категорично е нещо, което трябва да показваме към хората, но стане ли въпрос за любовни отношения, хората сякаш забравят колко нужно е то, защото нали си имаме обич, защо ни е уважение. На този и на още много други въпроси, ще успеете да си отговорите, след като разберете защо една жена е длъжна да уважава мъжа до себе си. Ето и най-основателните причини, до които достигнахме лично ние. 

След време любовта си отива. И ако след нея не остане нищо между вас, как точно смятате да продължите? Как смятате да отглеждате децата си, да постигате начертаните от вас двамата планове? Ако обаче винаги сте таяли уважение един към друг, отношенията ви ще си бъдат топли и приятни, каквито винаги са били – та дори и без голямата тръпка от първите трепети на любовта!

Без едното, няма друго. Ако попитате някой виден психолог, дали любов без уважение е възможна, най-вероятно той ще ви развие дълга теория за връзката между емоциите и разума. Но ако попитате зряла двойка с поне златна сватба, и двамата ще ви отговорят следното: без уважение, няма как да има любов. Двете взаимно се допълват, ако случайно мислите, че много обичате до себе си, но капка не го уважавате, това означава, че сте в плен на поредното безсмислено физическо привличане. 

Той го заслужава. Заслужава го, защото като всеки друг мъж той търпи капризите ви, мрънкането ви, скандалите ви, изблиците ви – все неща, които нито една жена не може да се похвали, че пропуска в своите любовни отношения. Не че се опитваме да правим мъжете някакви жертви, а жените – хищници – но трябва да признаем, че в по-голяма част от случаите, жените могат да изкарат извън равновесие мъжете си.

Колкото и да не ви се вярва, и мъжете си имат своите грижи. И макар често да намеквате как вие трябва да се справите в всичко, не забравяйте, че колкото изморени се прибирате вие от работа, толкова скапани са и мъжете до вас. Освен това, в повечето случаи вие дори не сте наясно с проблемите на своите половинки поради простата причина,  че те за разлика от вас не изпитва нужда да го споделят и да се оплакват нон-стоп!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook