Задължителните хранителни продукти в менюто на една жена
Публикувано от carnage89   В категория Козметика и хранене   На дата 31.03.2016 в 10:29

Жените и мъжете не просто са от различни планети и имат напълно различни предимства и недостатъци в характерите, но и се различават по своите здравословни нужди. Знаете добре, че както има мъжки храни, така и има класически женски храни. Ние обаче излизаме от рамките на това какво обича да си похапва всеки от двата пола, а ще говорим по-скоро за отделните продукти, които са нужни за здравето и то на жените. Ето ги задължителните хранителни продукти, които да присъстват в менюто на една жена:

Зеле - Всякакво зеле и всякаки продукти, подобни на него – китайско и брюкселско зеле, броколи и т.н. Те са много важни за намаляването на риска от рак на гърдата и изобщо нза здравите млечни жлези у жената. 

Сусам - Той е изключително важен за намаляване на свободните радикали в тялото. Тъй като жената иска постоянно да изглежда перфектно, тя трябва да си набави нужните антиоксиданти. Сусамът е напълно достатъчен, за да ви прочисти, ако обаче го консумирате всеки ден и то по поне 1-2 супени лъжици преди или след хранене. 

Мазни риби - Те дават на жените необходимите за здравето и хубавия им вид наситени омега-3 мастни киселини. Освен това, рибите са идеални за поддържане на нормално тегло и перфектно изваяни форми. 

Извара - Тя помага да бъдете гъвкави и пъргави през целия ден, защото ви дава много протеин, но едновременно с това се грижи и за хубавата ви кожа на лицето, лъскавата коса и здравите нокти. Най-добре е жените да консумират извара сутрин на закуска, за да се заредят с достатъчно енергия за целия ден и да не огладняват прекалено много до края на работния или учебния ден.

Пуешко - Големият мит е, че най-полезноот месо за една жена е пилешкото. Истината обаче е друга – пуешкото е два пути по-полезно, защото носи на жената много витамини и минерали, от които тя ежедневно има нужда: сяра, магнезий, йод, всички витамини от групата на В комплекс и много други!

А сега добавете всички тези продукти в списъка си за следващото пазаруване. Не забравяйте, че здравето и красотата започват от хранителния ни режим. А във вашия, скъпи дами, тези продукти са задължителни!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook