Забравете за тези храни, ако искате да сте секс машини!
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 13.08.2015 в 13:06

Вече сигурно сте наясно с възможните афродизиаци, които да включвате в ежедневното си меню за сексуална мощ или да добавите към романтичната вечеря за специален повод. В тази връзка обаче добре е да знаете и за храните, които убиват потенциала ви в леглото, а дори може да изсмучат дотолкова силите ви, че даже да не се стигне до никаква интимност. Така че, за предпочитане е да забравите за всички от следващите храни, ако искате да сте секс машини. Имайте предвид, че изброените в цялост не са от най-здравословните продукти на света, които можете да консумирате. Следователно, добре би било да ги изключите от хранителния си режим завинаги или поне максимално да ги минимализирате като употреба. 

  • Фаст фуд, джънк фуд и така нататък

Накратко, бързото хранене е вредно не само за метаболизма, имунната ви система, стомаха и дори мозъка, но и за сексуалното ви представяне. Най-добре е да спрете с дюнери, пици, бургери, сандвичи на крак и така нататък. Колкото и вкусни и пристрастяващи да са всички тези храни, те не водят до нищо хубаво освен до затлъстяване и намаляване на либидото, а също така и до умора и мазнини, които в един момент буквално ще ви изложат, докато сте в леглото.

  • Тестени изделия от бяло брашно

Заменете белия хляб с ръжен и закуските от баничарницата до вас да бъде изключена като опция за пазаруване и хапване на крак. За да си създадете навик за избягването й, просто предварително си приготвяйте закуска за работа, а освен това и намерете хубава пекарна, където правят хляб от по-полезни типове брашно като царевичното, например. 

  • Торти и всякакви подобни сладкиши

Тук попадат и вафлите, десертите и всякакви  подобни готови търговски продукти. В тях има прекалено много захар, която в един момент силно ще разстрои сексуалния ви живот. Имайте предвид обаче, че продукти като сладолед и най-вече натурален черен шоколад, повишават либидото и могат да подсладят и подпомогнат вашето представяне в интимната сфера.

  • Чипс, крекери, марети, брускети

Адски вредни са тези храни! Те ви обездвижват, нарушават нормалната функция на мускулите и ви правят тромави. Сами можете да си представите колко вредно влияние оказват върху тялото, а с това и върху сексуалния ви живот. Наред с това, така изброените продукти имат високо съдържание на Е-та, които дори могат генно да модифицират вашите клетки, отговорни за сексуалната мощ и потентност. 

  • Кренвирши

Те са вредни за консумация по принцип. Както и саламите, така и кренвиршите се смятат за убийци на либидото и според учени, те могат да го понижат до крайно ниски стойности само в продължение на 5-месечна редовна консумация. Просто се откажете от тях и ги заменете с прясно и далеч по-вкусно и приятно месо от хладилните витрини на големите супермаркети.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook