За какво мисли една жена, докато симулира оргазъм?
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 11.05.2016 в 19:51

80% от жените са симулирали поне веднъж в живота си оргазъм. 25% от оргазмите на всяка жена, която симулира, са именно такива, фалшиви оргазми. И 50% от жените са склонни да симулират оргазъм поради една или друга причина. Симулирането на оргазъм от жените е доста често срещано явление и причината, поради която те го правят, съвсем не е една. Психолозите обаче още не са достигнали до точно определение на основанието, което подтиква дамите да симулират оргазъм. От друга страна, ако разберем за какво най-често мисли една жена, докато симулира оргазъм, можем и да стигнем до някакви изводи за нейните причини да го прави. Ето за какво, по принцип, мислят дамите, докато симулират в леглото…

Сексът е зле от доста време - В леглото, тя започва да прави равносметка, че нещата в интимната част на връзката им съвсем не са такива, каквито са били преди. Жената дори е склонна да преброи от кога точно има спад в леглото, докато симулира оргазъм.

Кога ще разбере, че симулирам…? - Жената е странна, защото едновременно с това да лъже, тя и се дразни, че партньорът й още не е разбрал за нейното симулиране. Тя се изнервя и дори започва да обвинява своята половинка, че в него е причината за техния проблем, след като дори не разбира за нейната липса на каквото и да е удоволствие.

Не беше ли по-добра идея да си дочета книгата? - Докато симулира поредния си оргазъм, много често жената е склонна да се превръща в жерта и да се самосъжалява. Тя ще започне да съжалява за изгубеното време в леглото и ще се сети за десетки други неща, които биха й доставили двойно повече удоволствие пред това да се мъчи, а и да лъже, че всъщност й е хубаво.

Притеснение дали той ще разбере - И все пак, не можем да отречем, че симулиращата оргазъм жена изпитва и някаква вина. Затова, гузна, тя много ще се притеснява дали нейният партньор няма да надуши нейната игра и няма да разбере, че всъщност, тя симулира.

Какво значение има? Нали се разбираме? - Някои дами стигат до там да се оправдават. Те ще си кажат, че няма нищо лошо в това да симулират оргазъм просто защото сексът съвсем не е най-важното за тях в любовните им отношения. Честно казано, рано или късно за тях нещата могат и да се обърнат, но в началото тези жени ще се чувстват като истински героини, че не са наранили честта на своята половинка. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook