Вкарайте тези промени в ежедневието си, за да сте винаги в перфектна форма
Публикувано от admin   В категория Здраве и спорт   На дата 07.12.2015 в 16:21

Диетите може и да са много добри напоследък – особено холивудските и професионалните, изготвени от експертни диетолози – но те никога не са достатъчни, за да се задържите в перфектните килограми, които гоните. Същото е и с фитнеса. Всяко начало е много добро. Тренираме упорито, ходим редовно до спортната зала и внимаваме какво ядем след тренировка, но малко по малко – най-вече след като видим резултатите, за които се борим – започваме да се отпускаме и същото става и с тялото ни. То се отпуска. С други думи, за идеалните женски форми са нужни не само идеална диета и фитнес режим, но и постоянство и то в малките неща всеки ден. Вижте следващите промени, които ако вкарате и вие в собственото си ежедневие, ще бъдете винаги в перфектна форма! 

Свикнете да пиете чай редовно. Никой не е казал да го заменяте с кафе. Разбираме ви напълно. И ние сме така – без кафе не можем да се разсъним, камо ли пък да сме с разсъдъка си рано сутрин. Приемете чая обаче като междинна напитка, вместо сок, вода или бира. Пийте поне по една чаша на ден, а за да има от това добри резултати, нека чаят бъде бял, черен или зелен. Той намалява токсините в тялото и поддържа метаболизма ритмичен и динамичен!

Една ябълка на ден не пази само лекаря надалеч, но и холестерола. Всъщност, с каквито и плодове да запълните следобедната си закуска, ще видите ползите още след първия месец. Факт е обаче, че ябълката е плодът на красотата. Тя поддържа нивото на холестерола в норми и дава енергия, която както знаем е нужна за фитнеса след работа или училище.

Смело напред към индийския ресторант! Не просто защото там е вкусно и стомахът ни има нужда от разнообразна храна, но и защото лютото ни помага да отслабваме точно толкова, колкото и плодовете и зеленчуците. Освен това, лютивите храни поддържат имунитета ни, а ако той е слаб, от отслабване ще преминете към анемия, а това не е особено добре.

Заключвайте хладилника след вечеря. Е, добре де, не е нужно да го правите буквално. Достатъчно е да спрете да се храните, след като се навечеряте. Да, по принцип това ядене трябва да е леко и след час-два ни се преяжда, но следствието се дължи на всичко грешно, което правите през деня – т.е. гладувате, пропускате закуската, тъпчете се само на обяд и т.н. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook