Вижте съветите на Кендъл Дженър за уникално тяло
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.11.2015 в 17:00

Кендъл Дженър е малката сестричка на голямата модна икона на 21 век, а именно Ким Кардашян. Макар двете да са много различни и да се отличават и по своя характер, и по визията си, не може да отречем, че те са секси, неподправени и винаги изглеждащи в перфектна форма. Формите им са различни, но всяка от двете звездни сестри си има своята тайна за уникално тяло. Днес, оставяме за малко настрана Ким, която така или иначе напоследък получава прекалено много медийно внимание – за щяло и нещяло – и отправяме поглед към фигурата на Кендъл Дженър. Тя е стройна, винаги изящна, но най-вече стегната, слаба и винаги идеално изглеждаща. Как го постига ли? Разберете още сега, защото Кендъл вече е споделила пред медиите как поддържа фигурата си в толкова перфектни пропорции. 

Денят започва с... чаша чай! Не кафе, не мляко, не силна и здравословна закуска, а с пречистващ чай стартира Кендъл Дженър своя сутрешен ритуал за коса. Особено важното в случая е да намерите подходящ за метаболизма си чай, който да не раздира стомаха, да има достатъчно кофеин, за да ви зареди за успешен старт на деня, но и свойства за стимулиране на метаболизма. Лично за Кендъл Дженър най-добрият вариант е зеленият чай, но през студените дни от годината, тя залага и на билкови отвари с мащерка и лайка, за да смаже гласните си струни. Все пак, Кендъл дава доста интервюта напоследък и това за нея е важно. 

Ябълки през целия ден. Любимият плод на Кендъл Дженър е ябълката и може би, това е и основната съставка в нейната ежедневна диета за идеални пропорции. Моделът признава, че обожава ябълките и си ги похапва през целия ден, което най-вероятно е и причината да има толкова красиво тяло – метаболизмът й просто се задейства от ябълките и той постоянно работи на скоростни обороти,  а знаем, че именно това е ключът кум успеха за здравословно и постепенно сваляне на излишните килограми. 

Вечерята е супер лека. Кендъл Дженър твърди, че каквото има да си хапва през деня, го хапва до 6 часа следобяд. Всичко след това започва да й се липи, признава красавицата, и затова вечерята й е винаги лека. Кендъл Дженър заявява и, че за съжаление, няма време да си приготвя здравословна лека вечеря у дома, защото постоянно се случва така, че трябва да яде навън, но когато сяда в ресторант, тя избягва млечните и местни продукти и залага на зеленчуците и семената.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook