Вечните модни правила на Коко Шанел
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 20.08.2015 в 12:50

Модата се мени, но стилът е вечен. А модни марки като CHANEL категорично са повече от символ на новите тенденции, защото те са се превърнали в универсална класа с легендарен почерк. Разбира се, Коко Шанел е виновна за този огромен успех и затова ако една дама търси пътя към перфектния стил, на първо място, тя трябва да се вслуша в модните съвети на тази уникална и променила света жена. Точно поради тази причина решихме да ви запознаем с вечните модни препоръки на Коко Шанел. Следвайки ги, целта ви да бъдете винаги неотразими и привлекателни ще бъде изпълнена!

Панталонът съвсем не е мъжко облекло. Напротив – за Коко Шанел той може толкова добре да подчертае женствената ви структура, че в много случаи дори да бъде по-находчивия и удачен вариант за визията ви. Според нея ако го съчетаете с правилните аксесоари, панталонът е идеален вариант да се откроите от тълпата, която в женската й част почти винаги е белязана от класическата рокля. А нали целта ни е да бъдем различни и същевременно стилни?

Търсете изчистени силуети. В тази връзка, според Коко Шанел всяка жена трябва да има поне една права пола и една малка черна рокля. Това са класиките, които никога не умират и които можете да съчетаете с новото си сако, новите си модерни обувки и така нататък. Семплият подход в стила е правилният избор, защото той носи послание за класа, а знаете, че класата не винаги може да се купи с пари и да се запълни със скъпи дрехи. 

Не се страхувайте от бижутата. Те никога няма да са кич, ако са подбрани правилно. А една визия никога няма да е завършена, ако в нея липсват поне нежна гривна или чифт красиви обеци. За да бъдете сигурни, че сте се спрели на точните аксесоари, запомнете един съвет от Коко Шанел – винаги махайте последното бижу, което сте прибавили към аутфита си. 

Парфюмът е неизменна част от облеклото. Дори да не можете да си позволите Шанел 5, задължително трябва да успеете да намерите своя аромат. Не забравяйте, че различните парфюми ухаят и „стоят” различно на всяка отделна жена. Колкото и да харесвате силните аромати, например, понякога те просто не са подходящи за вас и ще трябва да впрегнете всичките си усилия, за да намерите онзи мирис, който най-добре приляга на вашата същност и визия. 

Черно и бяло е комбинацията, с която никога няма да сгрешите! Има дни и моменти, в които просто губим музата да сме креативни и каквото и да правим, не можем да измислим перфектната комбинация от дрехи. Има едно съчетание обаче, което никога няма да излезе от мода и с което винаги ще ударите в десетката – черно и бяло!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook