Вашият любим цвят определя вашия типаж в секса
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 24.08.2015 в 12:54

Може да не сте се замисляли, но цветът, към който обикновено имате по-специални предпочитания, всъщност, определя какъв тип хора сте. Досега са правени най-различни проучвания в тази връзка, но ние попаднахме на едно изключително специално и малко по-пикантно от останалите. Знаехте ли, например, че вашият любим цвят показва вашия конкретен типаж в леглото. Ето и подробности относно това.

Хората, които обичат червеното, разбира се, са най-страстните любовници. Освен че обичат по принцип секса и винаги го намират за най-доброто лекарство след дълъг уморителен ден, те държат да му се насладят подобаващо. За тези хора, ден без секс е изгубен ден. Сексът е истинският смисъл на живота. Ако обичате червеното, то тогава вие харесвате и по-нестандартните сексуални ласки. 

Жълтото е любимо на един много особен типаж, който най-често играе доминиращата роля в секса. Наред с това обаче, този човек, винаги ще остави партньора да го води, когато покаже инициатива, защото желае поне понякога да бъде в образа на прелъстения.

Обратно – при хората, търсещи нюанса на зеленото, сексът е нещо толкова сакрално и лично, че при тях има строго определени правила, които те стриктно пазят. Ако и вие харесвате този цвят, то тогава по всяка вероятност имате силни изисквания от своя партньор и същевременно дори той да не ги покрие, вие не можете да си представите живот извън рамките на моногамията. Вашият сексуален живот не е скучен, просто в него рядко влизат много хора и разнообразието в човека не е равно на разнообразие в леглото. 

Най-артистичните сексуални натура са онези, които избират синьото. Без значение от какъв пол сте (най-често обаче се проявява при мъжете), сексът за вас е изкуство и вие му се посвещавате като истински творец. В повечето случаи за вас нуждите на партньора са насоки как да подобрите общото удоволствие, но това съвсем не означава, че вие не можете да измислите нещо по-интересно и да изненадате човека до себе си. 

Ако отдавате предпочитания на лилавото, сексът за вас съвсем не е толкова важен, за колкото го възприемат околните. Интересното е, че и мъжете и жените от тази категория са крайно практични и те предпочитат сексът, който завършва с оргазъм, но дотам. Сексът за вас е задължение, а когато имате възможност, вие просто го пропускате, защото понякога той е губене на време за вас, а в останалите случаи го правите просто поради причината, че трябва да го правите. 

Ако харесвате сивото, за вас сексът е област, която не познавате добре, но на която се наслаждавате като никой друг. Винаги искате да бъдете водени и да ви се дават указания с идеята, че не желаете да развалите удоволствието. За вас да бъдете командвани в секса не е проблем. Проблемът настъпва, когато нещо в леглото се провали. 

В случай, че харесвате бяло или черно, както сигурно се досещате, в леглото вие сте класици, които правят каквото е нужно, за да се стигне до оргазъм. Вие обичате секса, но знаете добре, че понякога в една връзка има и по-важни неща!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook