Вашето червило говори за вашия характер
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 08.10.2015 в 13:39

Дали ще сложите ярко, или по-бледо червило се оказа, че не говори само за стила ви като дама, но и за вашия характер. След направено проучване, бяха изведени резултати, според които всяко червило индикира даден типаж жена. Следващите редове ще ви определят като личност според червилото, което носите. Прочетете ги – резултатите са доста любопитни!

Червено. Класическото червено червило говори за страст, ураган от емоции, но и за силна личност с целеустремена и много амбициозна натура. Дамата с червени устни може да обича, но може и да мрази, а ако я докарат до второто усещане, забравете за пощада. Това е една справедлива жена, с богат емоционална култура и интелект, която може да мине през огън и вода, но ще постигне своето. Съветваме ви да не стоите на пътя й. Тя минава през всичко, без да се замисли. 

Пурпурен нюанс. Ако по начало страните от класическите червила и по-скоро се спирате на нещо в пурпурен нюанс, то тогава във вас живее един творец, с богат емоционален мир и много висока прецизност във всички видове творчески дейности и естетически мнения и съвети. Дамата с пурпурно червило е романтичка, но когато е нужно, тя проявява своя практически нюх и винаги съумява а излезе от всяка ситуация с грация и добри обноски. Тази жена е истинско бижу, когато става въпрос за представителна визия и правилно държание. 

Розово. Това е червилото на непорасналата жена – наивна и добра, нежна и грижовна, от която ще стане страхотна съпруга и майка. Не си представяйте обаче дамата с розови устни като домакиня. Тя цели просто да ви накара да се почувствате добре в компанията й, но всъщност е предприемчива, с изкусно умение да води преговори и изобщо в нея се крият и спят качествата на бизнес лидер, но само някой трябва да я побутне, за да ги прояви. 

Коралов. Това е цветът на вечната купонджийка, на душата на компанията, на епицентъра на купона. Жената с коралово червило е смела и загадъчна, игрива и непринудена в разговорите си. От нея винаги има какво интересно да научиш. Тя живее тук и сега, като не обича да влиза в интриги и излишни дразги. С това силно прилича на мъж, но женската й натура винаги се проявява с уникален размах, стане ли дума за красива визия, за семейството и за генералните човешки ценности като справедливост и доброта. Дамите с коралови устни са освен тава и умни, а в много случаи и по-особени и различни от околните. С нея винаги е интересно и забавно!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook