В случай, че излизате с мързеливо момиче, трябва да знаете следните неща
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 24.12.2015 в 21:14

Когато излизате с едно момиче, на първо място трябва да сте наясно с нейния характер, със същността й. Така например, някои мъже ще имат късмета да бъдат с домошарки и работливи мадами, докато други – с независими жени, на които е трудно да платите сметката дори когато имате повод за това. Ако обаче излизате с едно типично мързеливо момиче, ето с кои неща задължително трябва да сте наясно:

Домашната, здравословна и полезна вкусна храна остава мираж. В действителност, любовта на мъжа преминава през корема, но това съвсем не е причина, която би накарала едно мързеливо момиче да готви. Тя е далеч от тези неща и затова се пригответе за често поръчване на готова храна, но и посещения в ресторанти, от които едва ли бихте се отказали. 

Изненадваща покана за кино вечер у дома съвсем няма да е изненадваща за нея. Тя е правила това хиляди пъти – даже в петък вечер, когато всичките й приятелки са на вън, на купон или разходка. Освен това, внимателно и с предложенията за филм, защото вероятността тя вече да го е гледала е крайно голяма. 

Повечето срещи с нея са у тях. Дори да сте й направили изненада в собствения си апартамент, не си правете илюзии, че тя ще си направи труда. Напротив – повечето ви време заедно е у тях и на леглото й, под завивките, по домашно облекло. 

Изисканите събития не са за нея. Тя има достатъчно богата култура и елегантни дрехи в гардероба, но това не значи, че на това място и сред този хора ще се чувства добре. Напротив – тук ще й бъде неловко и няма да престане да си гледа часовника, защото знае, че за разлика от мързеливите вечери у дома, тези събития си имат свой точно определен и фиксиран час на приключване. 

За нищо на света не й прекъсвайте съня. Ако предишната ви приятелка е имала строго правило да не говорите, докато си избира обувки, настоящето ви момиче ви моли само за едно: не я будете по никакъв повод с изключение на случаите, в които тя лично ви е помолила да я събудите, защото самата тя знае, че ставането от сън е най-големият й кошмар. И кой по дяволите и с каква причина е измислил будилника е мисъл, с която все още не може да се пребори! Всъщност, тя дори няма будилник...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook