Учим се да учим чорапи над коляното
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.11.2015 в 17:07

В модата има всякакви странни, но всъщност изглеждащи доста добри комбинации. На жените често им се случва да харесат дадена концепция, но пък в последствие да им е трудно да я пресъздадат и в своя собствен стил. Такава идея е, например, носенето на чорапи до коляното. Концепцията е и секси, и комфортна, защото осигурява топлина за краката, а знаем добре, че за да бъдем здрави и да не настинем, трябва да държим главата на студено, но краката но топло, нали така? В тази връзка днес, решихме да ви предложим няколко идеи за това как да носите чорапи над коляното, без да изглеждате глупаво и без да рискувате да изградите съчетание, което няма да е нито атрактивно, нито кой знае колко практично. Ето и съветите ни. 

Якето стига малко над коляното. Връхната дреха трябва да покрива останалата по-голяма част от крака, ако ще носите чорапи над коляното. Това е добра идея за справяне и със студа и за преодоляване на дилемата какво яке или палто да сложите. Всъщност, палтото в случая е най-доброто предложение, за което можете да се сетите, но пък ако държите на спортно-елегантния стил, придържайте се към вталени якета. 

За обувките. Тук можете да заложите както на висок ток в отворената обувка, така и на прилежни и семпли боти до глезена. Не по-малко идейна е концепцията с ботуши до коляното, от които леко да се подават чорапите. В случая, най-добре е винаги да спазвате перфектната комбинация от еднакъв цвят при обувките и чорапите, но ако нещо ще е в различен цвят, това трябва да са именно чорапите, а те да бъдат комбинирани  с друг аксесоар от визията ви, като например, шапката или шала. 

С пола или панталон? Разбира се, че може и с двете. Но важното е да улучите точната дължина. Когато съчетаваме дългите чорапи до коляното, не търсим толкова подходящата материя, колкото идеалната дължина. В тази връзка, нашият моден съвет за вас е да заложите на по-късата дължина. Не се притеснявайте, че ще изглеждате прекалено предизвикателно. Всъщност, дългите чорапи до коляното правят визията малко по-детска и невинна, така че спокойно можете да заложите на къса плисирана пола или панталонки с дължина много над коляното. Ако все пак умувате у коя ще е най-подходящата материя, спрете се на следните идеи: велур, кожа, вълна или плътен лен. При всички положения вашето удобство е на първо място, така че избегнете студа и се спрете на нещо по-топло.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook