Топ видове любовни връзки
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 28.03.2016 в 19:20

Може да си мислите, че вашата връзка е уникална и по-хубави интимни отношения на света няма, или пък, че по-лош късмет от вашия в тази сфера не може да се намери, но истината е, че психолозите достигнаха до извода: съществуват определен тип връзки, които се повтаря, имат общи черти и най-често те са връзките и на точно определен тип хора. Точно за това ще говорим и днес. Вижте най-популярните и срещани типове връзки и ако успеете, можете да разпознаете и вашата сред тях:

Израстващите влюбени - Те израстват не толкова в живота или кариерата си заедно, колкото в емоционален план. Това са хора, които държат един на друг, на мнението на околните, затова и на мнението на половинката. Тук няма правила, които се следват, има обсъждане на проблемите, споделяне на щастието. Нито една от страните от тази връзка не се смята за лидер, а напротив – стреми се да даде и на другия свобода и свой собствен контрол върху живота и чувствата си. Ако вашият човек или момиче е от този тип хора, вие сте щастливци. Може и да не сте застраховани от неприятни шеги от съдбата или от изневяра, но е сигурно, че вие ще се уважавате, помагате и съжителствате доста добре.

Самодостатъчните - На пръв поглед, погледнато отстрани, това са прекалено влюбени хора, които почти са обсебени един от друг. Те зарязват приятелите си заради връзката си. Срещат се по семейно с родителите, но от време на време, защото свободното време си го прекарват сред уюта на домашния комфорт. Истината е обаче, че тези хора не странят другите и не са обсебени от своите любовни отношения. Те просто са си достатъчни и за работа, и за забавление. Това е семейната двойка, която разбира, че след като минете 20-те години от живота си, приятелите един по един започват да изчезват и единственият ви истински приятел ви чака у дома, гладейки ризата ви за следващия работен ден или отменил ви в смяната на бебешките пелени. 

Транзитно преминаващите - Това са влюбените под прикритие. Всъщност, те не са особено влюбени и страстта между тях се дължи на взаимните облаги, които си допринасят един на друг. Любопитно е, че не винаги само едната страна е паразитна, т.е. търсеща полза да извлече от другия. Много често става така, че и двете страни намират за удобно да бъдат заедно, защото по един или друг начин се допълват или помагат. Не е изключено тези двойки толкова много да свикнат с „ползотворната“ си връзка, че дори да останат заедно за дълги години. 

 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook