Топ причини да посетите Лондон точно това лято
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 08.04.2016 в 21:35

През лятото, най-често, ние българите, сме свикнали да почиваме на родното ни Черноморие, но може би, е време за теб и теб да опитате нещо по-различно. Една ваканция в чужбина би ви се отразила доста ободряващо и освежаващо. А и в крайна сметка нито Балкана, нито Черно море ще ви избягат. Те са си тук и можете да се отбиете до тях по всяко време от годината, нали така? За чужбина нещата съвсем не са така и в случай, че имате малко повече спестени пари, съветваме ви през това лято да почивате извън България. Какво ще кажете за Лондон? Вижте нашите топ причини да посетите Лондон точно това лято:

Възможност да се разхладите - Много хора буквално не могат да издържат на ужасните жеги в България. Най-често, през лятото те търсят по-прохладни дестинации за своята лятна почивка. Е, можете да бъдете сигурни, че Лондон е не просто една от тях, но и много красива, заслужаваща си във всяко отношение. Само си представете колко хубаво би било от 35 градуса изведнъж да отидете на място, където през лятото термометрите едвам стигат до 27.

Прекрасна комбинация от култура и социални събития - Нещо повече – през лятото Лондон обикновено става истинска културна столица на Европа, защото организира много забавни, а в много случаи дори и безплатни събития. Сред тях не са само културни, но и изцяло свързани с младежта  - например концерти, фестивали, кино под звездите и каквото още се сетите. Ако държите на такава ваканция, задължително проверете какви са предстоящите събития, преди да си изберете и конкретна дата за своя полет.

Винаги можете да тествате наученото по английски език - Ей сега ви е времето да видите дали този интензивен курс по английски език, който изкарахте през пролетта наистина е подействал и от него има резултат. Хубавото е, че през лятото, в Лондон е много оживено и освен местни има и много чужденци. В крайна сметка, колкото и някой да е добър по английски език, да говориш с британец в началото може да бъде доста стресиращо. Те имат един особен акцент, с който се свиква с години и то само ако живеете сред местните. Обратно – ако се тествате в среда, в която има различни хора от различни националности, можете да си дадете сметка доколко английският ви е добър, че да можете да се разберете с всякакви хора – без значение от техните акценти или езикови знания. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook