Топ неща, които всяко момиче трябва да има вкъщи
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 05.10.2015 в 13:16

Самостоятелният живот далеч от дома и мама и тати, които винаги са така добри да ти предоставят и най-необходимото и такова за всеки случай, идва като гръм от ясно небе. За една дама това е особено важен момент, защото тогава за нея най-накрая се открива възможността да се превърне в независима жена, която може да се оправя сама. В случай, че ви предстои да се отделите от бащиното огнище и да се преместите в свое собствено жилище, мили момичета, тези са нещата, които задължително трябва да имате в него.

Прибори за сервиране на гости. Или по-конкретно – не купувайте само прибори, с които да можете да живеете сама. Винаги имайте наум, че могат да ви дойдат на гости и вие няма в какво да поднесете кулинарните си шедьоври. Плата за хапки е умен трик, с който ще си спестите много време и неприятности да бъдете обсъждани като не особено гостоприемни, защото самите хапки са идеален начин бързо и лесно да почерпите посетителите си. 

Хубав килим. Ако ще търсите нещо изискано за украса на основната си стая, задължително обмислете килима. От всичко останало той комбинира класиката и класата в едно. Гола стая без килим трудно би могла да бъде перфектно декорирана и за това по-скоро ви е нужна помощта от професионален интериорен дизайнер. С килим обаче разрешавате доста проблеми.

Работно място. Дали учите, фрилансвате или работите, вие имате нужда от място у дома, където да продължавате да се трудите или така да се каже да се развивате. А ако искате да бъдете наистина независима жена, то трябва да се постараете в това отношение. Започнете с уютно работно кътче, което да стимулира целия работен процес. Другото ще си дойде от само себе си. 

Комфортен матрак. Никога не подценявайте пълноценната почивка като основен фактор да успявате в живота, а и да запазите младостта и красотата си. И къде другаде, ако не в леглото, почивката е най-пълноценна. За да си я осигурите обаче матракът задължително трябва да ви бъде удобен и да пасва на вашето здравословно състояние в случай, че имате болки в кръста от постоянното седене в офиса или синдром на тежест в краката, ако работата ви е по-динамична и свързана с пътувания и движения. 

Кухненски робот. Не купувайте излишни уреди, с които да затрупвате и така миниатюрната си кухня. Вземете само необходимото. Ще кажете обаче, че със забързани си начин на живот всички помощни уреди стават крайно необходими, за да си спестите малко свободно време и усилия след изтощителния дълъг ден. В тази връзка, за да избегнете навалицата в кухнята, спрете се на кухненски робот, който може да прави всичко!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook