С какви дрехи да носим чехлите на висок ток?
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 26.05.2016 в 22:43

Според последните модни репорти, през лято 2016 година модерните обувки за дамите ще бъдат най-вече класическите чехли на висок ток. Те са по подобие на дървеното сабо, което познаваме от миналото, но сега пристигат в по-женствен вид и интересна декорация. И тъй като самите чехли на висок ток не са особено традиционни и класически модели, добре е да сте наясно с какво можете и с какво не можете да ги носите. Ето с какви дрехи да носите чехлите на висок ток, скъпи момичета:

С деним панталони до коляното - Тази дължина, наистина, не е за всеки, но когато обуете чехлите на висок ток, и вие, миньончета, ще изглеждате високи и стройни. Хубаво е панталоните от дънков плат да не са много широки, а по-скоро впити, за да не създадете прекалено тромава визия.

С миди пола или рокля - В тази комбинация ще бъдете изключително свежи и стилни, без значение дали отивате на среща с приятели, или на по-официално място. Силуетът с този модел обувки и с перфектно подбрана пола или рокля в средна дължина се издължава, а излишните килограми се скриват толкова лесно, че ще поискате да захвърлите фитнес картата си и да заложите именно на правилното облекло вместо ежедневно да се потите за някакви си 5-6 килограма.

Дълги панталони с маншети - Тук имате свободата на избор за материя – чехлите на висок ток пасват еднакво добре и на дънки, и на стандартни панталони от памук или лен. Самият маншет в комбинация с нестандартен ток и декорация на обувката привличат вниманието в долната част от силуета, така че за да балансирате цялостната визия, можете спокойно да заложите на по-атрактивен грим, интересна прическа или дори артистичен маникюр в съчетание с нестандартни аксесоари по врата, ушите и ръцете.

Риза и пола - Не е изключено да превърнете спортно-елегантните чехли на висок ток за лятото в допълнение към вашата официална визия. Ризата обаче трябва да е по-строга, докато полата може да е както класическа, така и нестандартна – в стилна миди кройка или пък впита по тялото, ако искате да покажете красивите си форми. Допълнете към тази визия една стилна чанта и прибрана прическа – може би ток или плитка. Така ще приличате на истинска бизнес дама, та дори и още да сте ученичка, или да работите артистична работа. При всички случаи, комбинирайте цвета на обувките с бижутата или с аксесоарите за глава, а чантата може да е акцентът в ярък нюанс!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook