Топ индикатори, които говорят, че той ви използва единствено за секс
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 19.10.2015 в 14:33

Мъжете понякога могат да бъдат големи свине. За съжаление, не една дама си го е казвала поне веднъж в живота и за съжаление, ще й се случи пак – някога отново, когато срещне поредният измамник, който ще я използва само за секс. Случвало ли ви се е на вас или не можете да разпознаете лесно този типаж и най-често влизате в клопката му? Време да започнете да го разпознавате. Време е да разберете дали и сегашният ви мъж до вас не е точно това. Ако отговаря на следващото описание, то тогава по всяка вероятност и вашата половинка всъщност ви използва единствено и само за секс. 

Без любовна игра. Ако мъжът до вас най-често прескача любовната игра, е много вероятно той просто да задоволява природните си и животински инстинкти с вас. Всичко останало е фалш и игра само и само вие да продължите да бъдете неговата играчка, до която до са домогва само при спешност и необходимост от сексуално естество. Разбира се, сам  по себе си не винаги този фактор може да е основополагащ за това твърдение – особено в случаите, в които мъжът ви е просто калпав в леглото и пропуска любовната игра просто защото не знае добри подходи в нея...

Приятелите и близките му за вас са табу. Познавате ли изобщо някой от най-близкото му обкръжение? Защото ако не, то тогава е много вероятно да сте попаднали в клопката на любовния хищник, който едва ли има някакви кой знае какви дълбоки и искрени чувства към вас. 

Вашите близки също не представлява интерес за него. Обратното твърдение на горното важи с пълна сила. Когато един мъж не се интересува от вашето обкръжение, то по всяка вероятност той изцяло не се интересува от вашата личност. Много е вероятно и в този случай да ви използва само за секс. 

Плановете с вас са излишни. Той или е зает, или все си намира извинение да не обсъждате общото си бъдеще. Но голямата и реална причина за това мъжът до вас да не си прави планове с вас е, че просто той няма такива и смята за излишно да говорите за сериозни неща, след като той ви има за поредната еднодневка. 

Излиза без вас, но завършва вечерта с вас! Сценарият е добре познат за любовния хищник. Той отива на купон, забавлява се с други хора, напива се, пробва се с други жени и след като се прибере в малко по-палаво настроение се присеща за своята играчка – за вас.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook