Типично за жените, които не носят грим
Публикувано от carnage89   В категория Козметика и хранене   На дата 22.04.2016 в 08:29

Живеем в общество, което кара жените да се изтезават денонощно в името на красотата, на криворазбраните представи за нея – изрисувана, опетнена, излята върху естествения чар. Гримът, който често е в повече сред дамите днес обаче може да се окаже голяма беда за тях след време. В крайна сметка и когато поотраснат, когато започнат да се появяват първите бръчки и то прекалено рано, жените ще разберат, че на младини са правили прекалено много глупости, включително и да прекаляват с козметичните – най-вече вредните и оцветяващи – продукти върху себе си. Но дамите, които не носят грим, тези, които имат смелостта да излязат навън дори без спирала или руж, те са по-различни. Ето какво е изключително характерно за тях:

Те са с по-голямо самочувствие - Но не онова самочувствие – нагло и граничещо с високомерност. Това са по-скоро уверени в себе си дами, които съвсем не залагат само на външния си вид, но и на други качества, качества, за които им остава време да се развиват. Това са жени с особено различен поглед на нещата и света. Те знаят, че всичко е преходно – включително и красотата – и затова предпочитат да изпъкват с друго, като например с интелект, хумор, доброта.

Стана дума за време и именно това е типично за жените без грим – те ценят времето си! - Защото за тях рано сутрин е по-важно да им остане време за душ и тренировка, защото спазват отличен режим за поддържане на килограмите и държат на хигиената. Освен това, те ще предпочетат да си направят здравословна закуска. Че здравето е красота, много по-силна и трайна красота от някакъв си грим!

Тези жени пестят и парите си - Най-често, те предпочитат да ги похарчат за нещо нематериално. Тези дами ще харчат пари или само за пътувания, спомени и преживявания, или ще ги инвестират в себе си – в обучение на нов език, в специализация, в книги, изобщо във вещи или услуги, които да ги направят не толкова красиви, колкото знаещи, можещи, независими и оправни в живота!

Жените без грим са истински обичани - Защото в тях се влюбват истински. Когато мъж се влюби в тях, това съвсем не е заради дългите, изкуствени мигли, заради плътните, разкрасени с 3D червила и гланцове устни. Те са обичани, защото не са суетни, защото не са като другите. Тези жени са ценени, защото имат много повече да покажат, отколкото една празна красота – те показват сила, воля, същина и смисъл!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook