Страхотни модни съчетания с пуловер
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:07

Зимата е вече тук и е време да се снабдим с нови модни идеи за своя гардероб. Понякога обаче дори не е нужно да го обновяваме, а просто да се научим на нова комбинация или да пробваме уникално съчетание, което да разнообрази визията ни. Тъй като студеното време е перфектно за топли пуловер, днес ще се занимаваме именно с тях. Вижте няколко страхотни модни съчетания с пуловер и с възползвайте поне от няколко сред тях. 

С пола и колан. Миди полите продължават да са на мода и през този есенно-зимен сезон, особено ако са от вълна, каре или шарка върху друг по-плътен план. Интересно предложение е да сложите пуловера вътре в полата и да пристегнете с колан. Тази оригинална идея обаче ще пасне и на по-къси поли, стига отново да са плътни и подходящи за студените зими. 

Ярък пуловер с класически панталон тип цигара. Всеки има и такъв панталон, и такъв пуловер, така че съчетавайте смело на воля. Правилото тук е крайно лесно – просто подберете най-атрактивния си като разцветка пуловер с най-класическия и семпъл панталон и ще получите уникална и стилна визия за всеки ден. 

Втален пуловер и вталено палто. Двете заедно стоят много елегантно,а  едновременно с това ви дават и комфорт – топлина и свежест през целия ден, без значение дали сте на разходка, или на работното място. Важно е тук да следвате линията на силуета и да не създавате излишни гънки или набори, т.е. всичко да е изрядно и стегнато, подчертавайки изящните си извивки на тялото. 

Пуловер с риза. Тази класическа идея е интересна и все още актуална. Някои дами предпочитат едноцветните комбинации от този сорт, но ако ризата ви е шарена, също, съвсем няма да сбъркате, а напротив – ще покажете стил и класа, които трудно се имитират и постигат. 

Широк пуловер и пола или панталон. И в двата случая акцентът е върху по-разкроената кройка на пуловера, така че полата или панталонът трябва да са в изчистена линия и да не се откроява кой знае колко много, т.е по-малко от вашата връхна дреха. Семплите цветове са еднакво подходящи, колкото и ярките модели. 

Дълъг пуловер с колан. Пуловерът тък може да е както втален тип туника, така и по-широк, но пристегнат с по-обемист колан за максимално удобство. Тук можете да ползвате въображението изцяло относно дизайни, кройки, цветове и щампи, важното е да създадете секси визия с идеята за топлина и комфорт. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook