Стилман – една нетрадиционна диета, на която да обърнем внимание
Публикувано от admin   В категория Козметика и хранене   На дата 21.12.2015 в 13:44

Холивудските, западните и изобщо популярните звездни диети привлякоха доста внимание към себе си напоследък и ние решихме, също, да им обръщаме достатъчно внимание, за да сте наясно и вие с тях. Днес, фокусът пада върху Стилман – една нетрадиционна, но доста интересна и заслужаваща си концентрацията ви диета. Ето как точно работи тя и какво можете да постигнете с нея. 

Храни, за които трябва да забравите по време на диетата Стилман. Това са изцяло забранени продукти, които по никакъв начин не трябва да присъстват в хранителния ви режим Стилман. Имайте на предвид, че той може да трае от седмица до месец-два, в зависимост от големината и сложността на целите, които си поставяте. Ето и какво включва списъкът със забранени храни: сосове, кетчуп, майонеза, пържени храни, маргарин, пълномаслени продукти, картофи, хляб, боб и забележете – плодове и зеленчуци. 

Позволени храни. А това са храните, които не само са ви позволени, но и на които трябва да наблегнете по време на Стилман диетата: леки меса без тлъсто, риба и морски дарове, извара, нискомаслено сирене и извара. 

Двуфазност на Стилман режима. Характерно за диетата на Стилман е, че протича в две фази. През първата фаза се фокусирате само върху позволените храни – т.е. списъкът от точка две, без да посягате към нищо от точка едно. В допълнение, можете да си набавяте енергия с чай и кафе – с повече мляко и захар. Тази фаза продължава една седмица и е препоръчително да пиете витамини и минерали под формата на хранителни добавки. Във втората фаза, ядете същите неща като от първата, но можете да ги комбинирате с плодове и зеленчуци. 

Упражнения. Диетата на Стилман включва и физическа активност. Те са най-вече силови, като ползването на тежести е препоръчително. Добавете и упражнения за издържливост, само тичане също е ок. Стилман тренировките имат за цел да стегнат тялото след рязкото отслабване от хранителния режим. Освен това, експертите са на мнение, че те са доста подходящи за общото здраве на хората на 35 години, подложили се на Стилма диетата. 

Какво да очакваме? Диетата Стилман ви позволява да свалите от 3 до 8 кг през първата фаза, т.е. в рамките само на една седмица. През втората фаза е особено важно да се теглите редовно. Ако забележите, че рязко започнете да качвате килограми, спрете фаза две и се върнете на фаза едно за още една седмица и така до 3 пъти връщания. В крайна сметка, едно минаване на двете фази (втората е около 2 седмици) можете да свалите до 15 килограма.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook