Секс правила от различни краища по света
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 19.08.2015 в 13:40

Сексът си има своите правила и те са различни по различните краища на света. Всяка култура и нация си има свои закони, свързани със секса, които по един или друг начин го правят или по-желан, или по-страстен, защото знаете добре, че забраненото в много случаи е по-приятно и сладко. Днес ще ви запознаем с някои от най-интересните секс правила и закони, характерни за конкретни държави и региони от цялото земно кълбо. Имайте ги предвид, в случай, че се отправяте на ваканция в някоя от тези дестинации или се случи така, че се влюбите в чужденец / чужденка от тези страни. 

Великобритания. Въпреки че напоследък силно се говори за разкрепостената и дори граничеща с пошлост сексуална култура на представителите от Великобритания, всъщност, и тук си има няколко доста сурови закони. Да не забравяме даже и, че именно в Англия са написани едни от най-странните юридически актове с безумни предписания или забрани. Подобна е и тази: не предлагайте на никого да правите секс на обществено място, защото ви грози възможност да бъдете съдени и дори да ви вкарат в затвора за минимум 3 месеца. Ваша е преценката дали си струва!

Италианското градче Тропея. То си има свой собствен секс закон, според който никоя „грозна, уродлива или дебела” жена няма право да показва прекалено много плът – особено пък да се разголва – на обществени места. В случая, в закона има лек пропуск или поне се нуждае от легално тълкуване, тъй като никъде не се споменава кой има правото да определя една жена като грозна, уродлива или пък дебела. 

Япония. Тук няма кой знае колко секс забрани или установени правила. Едно от тях обаче е повече от ясно и доминиращо за женския пол. Според това правило всяка дама е в пълното си право да убие с голи ръце половинката си (трябва обаче да има сключен брак или да са във фактическо съжителство), ако го хване в изневяра. Така че, скъпи българи, внимавайте с японките и забравете за кръшкането!

Индонезия. Мастурбирането тук е табу. Нещо повече – от древността се смята за голям свещен грях да свършвате не където Господ е повелил за размножаване. Има вероятност дори да ви наложат смъртно наказание за подобно недоглеждане на тукашните секс правила. 

Унгария. Дали поради типичната си архитектура и особеностите в разположението на жилищните части (една до друга и в непосредствена близост) в тази държава не е особено за предпочитане да правите секс и околните да ви виждат. По-конкретно – в Унгария е за предпочитане да го правите на тъмно. За наказания обаче не става дума, така че едва ли кой знае колко ще пострадате, ако прекрачите тази граница. 

Ирландия. В Ирландия изцяло се забраняват секс аксесоари. Интересното обаче е, че тук дори не става въпрос само за секс играчки, но дори и за презервативи. Ако с вашата половинка все още се пазите и ще пътувате за Ирландия, снабдете се с презервативи предварително, защото тук няма да намерите такива лесно.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook