Съвети за идеална фигура от Кандис
Публикувано от admin   В категория Здраве и спорт   На дата 04.01.2016 в 12:40

Кандис е популярен модел, който безспорно е истински идеал и критерий за съвършена красота, но най-вече за неземно и божествено тяло не само на жените и мъжете, но и на големите критици от бранша. Кариерата и категорично най-често се свързва с ролята й на един от ангелите на Victoria`s Secret – моделите, които оставят без дъх абсолютно всеки. Самата Кандис обаче охотно споделя за своя хранителен и фитнес режим, които й помагат да поддържа перфектното си тяло винаги и с цената на каквото й да е. Вижте специалните съвети на Кандис за идеална фигура и естествена красота.

Разучете своя метаболизъм. Когато го направите и разберете сами какви храни ви действат добре и какви – не – ще сте наясно и с какво да се храните. Въпреки че Кандис е изпробвала почти всички налични и популярни холивудски диети, тя е на мнение, че всяко тяло е само по себе си индивидуално и ако нещо действа някому, това съвсем не е гаранция, че ще подейства и на самата нея. Моделът признава, че има много забързан метаболизъм, например, и затова от време на време си позволява по-мазни храни, както и заведения за бързо хранене. Е, можем да й го простим, имайки на предвид забързания й ритъм на живот. 

Спортът не е всичко! Кандис спортува много и съветва момичетата от ранна възраст да свикнат да бъдат активни в залата. Това ще намали стреса им при всеки опит да подновят тренировките в залата. Но самата Кандис е на мнение, че фитнесът изгражда само мускули, те са напълно достатъчни за един мъж, но не и за една жена. Дамата трябва да е фина и елегантна, затова и Кандин умело се придържа към второстепенно натоварване на тялото си, а именно на танци и дори на балет. 

Йога за всеки. Като огромна почитателка на йогата, Кандис твърди, че за всеки има тип йога, която да пасне на режима и килограмите. Йогата за Кандис не е нито основно, нито допълнително физическо натоварване за тялото, а истинско удоволствие. Ангелът твърди, че е задължително всяка жена да намери онзи начин за горене на калории, който да й доставя удоволствие. Всичко насила е по-скоро излишно и неправилно, защото резултатите не само, че ще са мъчително постигнати, но често няма й да се забелязват. И тъй като в йогата има много различни стилове и подходи, Кандис знае, че всяка една жена може да намери и нещо за себе си!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook