Само за жени: Съветите, които всяка една дама трябва да спазва в живота си!
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 25.08.2015 в 13:23

Още докато сме млади, е добре да се научим да спазваме определени неписани правила в живота си. Става въпрос за онези малки женски хитрини, които сами по себе си ни правят истински дами и ни превръщат в бъдещи успешни майки, в най-любимите приятелки, в обичани съпруги и предимно в прекрасни хора. Защото когато прегърнем живота и започнем да го живеем в цялата му пълнота от най-ранна младост, ние жените се превръщаме в символ на съвършенството и хармонията, символ, който така или иначе историята и биологията са ни отредили. Вижте съветите, които всяка една дама трябва да спазва в живота си, за да го направи копие на своята лична приказка и прелестен житейски път!

Красотата не е всичко, но е много. Колкото по-рано се научим да се грижим за естествената си красота, толкова по-добре. Необходимо е да инвестирате в поддръжката на външния си вид далеч повече отколкото в гримове, дрехи и прически. Един ден, младостта ще си отмине и това, което ще си посеем, ще пожънем с голяма горчивина. Затова и докато сме по-млади, ние, жените трябва да се научим да се грижим за кожата, косата, усмивката и ноктите си. 

Приятелите са до време и един ден ще останат един-двама. Затова и малките дразги с хора, които очевидно не би трябвало да са част от вашия живот, не трябва да ви притесняват. Приемете всички тези перипети в различните ви приятелства като изпитания. В крайна сметка, повечето ще отпаднат от състезанието, но пък тези, които ще останат, на 100% ще си заслужават. 

Вярвайте в семейството и себе си. Любовните трепети, големите компании и най-добрата приятелка са важни части от живота ви, но не забравяйте, че вие сте центърът на вашата лична вселена и всичко зависи от вас, а семейството ви – това са хората, които искате, или не искате винаги ще са наоколо и ще ви обичат безусловно и безгранично!

Не бъркайте мечтите с фикс идеите. Фикс идеите са онези странни налудничави цели, които често бъркаме с мечтите, но най-вероятно те са продиктувани от егото ни, а не от вътрешния ни мир, откъдето трябва да произхождат мечтите. Фокусирайте се върху големите и вдъхновяващи нематериални мечти и оставете фикс идеите, защото те само затормозяват съзнанието ви. 

Давай, давай и пак давай. И най-важното е да не очакваш в замяна. Който не очаква, не се разочарова и който се държи с околните така, както иска с него да се държат, накрая остава заобиколен от правилните хора. Когато правите добро, не го правете само в името на човека, на когото помагате, но най-вече заради самата кауза, заради самото добро. Светът е едно колело, то винаги се завърта и това, което сме дали, ни се връща!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook