Само за мъже: Тя ли е единствената и подходяща за мен?
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 05.10.2015 в 13:19

Вече неведнъж коментирахме въпроса относно това как жената да разпознае правилния мъж за себе си или поне да си отговори на въпроса дали сегашният човек до нея се доближава до идеала й. Време е да обърнем внимание и на мъжете...Следващите фактори ще ви докажат, че жената до вас е не само подходяща, но може и би и тя, единствената и завинаги вашата най-добра половинка!

В сексуалните ви фантазии е само тя. Вие не само не си мислите за други жени, но и когато фантазирате или сте възбудени, тя е единствената, която е окупирала съзнанието ви.  Знаете добре, че когато става въпрос за секс, вие, мъжете сте непреклонни, и ако жената до вас е част от плановете ви в леглото, можете смело да заявите пред себе си: ами, да, може би, е тя...

Приятелите ви могат да почакат. Никой не е казал, че трябва да изоставите старите си събирания на по бира или за карти с другарите, за да си докажете, че жената до вас наистина е по-важна от всичко друго. Но напоследък вие усещате как сами не искате да оставяте своята любима и предпочитате да отложите срещата с тайфата. Ако можеше и тя да знае това, вярвайте ни скъпи мъже, вече ще ви боготвори!

Приобщавате я към своите интереси. Не просто искате да прекарвате повече време с нея, но и искате да правите любимите си неща заедно. Подсъзнателно това означава, че вие вече се виждате с тази жена в бъдеще и това е вашият начин от сега да я научите, че бирата трябва да е тъмна, мачовете – в никакъв случай от УЕФА, а само на Английската висша лига, а и сутрин не обичате кифлички с шоколад и тяхното приготвяне, предпочитате по-скоро да хапнете шкембе чорба и то долу, в кварталната кръчма, защото какво да се крием от народа я?

Харесва ви дори в анцунг. И не само – намирате я за секси по бельо, с бельо, с чоки на главата и с къдрици, за които сте я чакали цял час, за да успеете да хванете резервацията си, и изобщо усещате, че я харесвате всякак и даже си задавате въпроса защо по дяволите все още се конти за вас така, та тя всякак е красива. 

Харесвате майка й. Това вече е живо доказателство, че вие изпитвате нещо към тази жена. Малко са мъжете, които успяват да намерят нещо хубаво в бъдещата си потенциална тъща. Щом вие сте намерили общ език с нея, работата ви е опечена.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook