САМО за МЪЖЕ: Правете тези неща, ако половинката ви е ядосана
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 25.03.2016 в 14:06

Казват, че мъжете трябва да изживеят един живот и евентуално да се преродят, за да изкарат още един, та да може най-накрая да разберат жените. Обикновено, трудностите пристигат, когато в двойката настъпи момент или когато просто мъж и жена се скарат. В такива моменти, най-често мъжката половинка не знае как да реагира, за да може да оправи положението. Нашите съвети обаче могат да ви помогнат. Вижте какво да направите, ако половинката ви е сърдита или още по-лошо: много ядосана:

Един допир понякога е много повече от сто хиляди изречени словa - Нещо повече – мъжете вече трябва да са наясно, че обикновено, в приказките не ги бива толкова, колкото жените. Затова и по-добре е за вас да избегнете разговорите, а просто да прегърнете своята разярена тигрица. Да не говорим, че скандалите често стават повод за уникален секс, така че смело напред. Нищо не ви коства поне да опитате!

Накарайте я да говори за проблема, тя само това чакa - Обратно – на жените само им дай да говорят, да разнищват проблемите, да се отдават на детайлен и задълбочен анализ на вашата връзка. Затова и ако й дадете инициативата и я оставите да говори. Тя ще бъде очарована от желанието й да я изслушате, а гневът й бързо ще премине. Не е нужно дори да разбирате по-голяма част от това, което ви казва. По-важното е да ви вижда, че я слушате.

Направете й възможно най-много комплименти - Жените обичат да им правят комплимент. Нищо не може да ги зарадва повече от това, техните половинки да забележат, че фитнесът им влияе доста добре напоследък, а ако говорите конкретно, например, колко сладко дупе са изваяли, веднага ще ги накарате да забравят за какво точно сте се скарали и нещата бързо ще утихнат.

Чисто и просто я оставете на мира - Скъпи мъже, понякога вашата половинка не толкова ви е сърдита, колкото уморена. Всеки рано или късно се уморява в една връзка и има нужда от малко почивка – дори вашата грижовна романтичка, за която смятате, че е готова винаги за секс или за малко романтика. Затова и ако се скарате, не винаги комплиментите или допирът ще помогнат. Понякога е доста по-удачно просто да я оставите намира, да й дадете глътка свеж въздух, свобода да се наплаче, да се види с приятелки и просто да й мине. Не става въпрос за дни или седмици, а за един ден, през който ежедневието й с вас да й залипсва.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook