Само за мъже: Най-простичките подходи да впечатлиш една жена
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 12.10.2015 в 12:12

Казват, че за да разбереш една жена ти е нужен цял живот, за да опознаеш нейната природа, да вникнеш в нейната индивидуална същност. Казват още и, че жената никога не знае какво иска, та какво му остава на един мъж да направи, за да успее да удовлетвори поне една значителна част от желанията й. Всичко това може и до някаква степен да е вярно. От друга страна обаче, самата жена не иска кой знае какво. Тя търси по-скоро простичките неща, жестовете, които ще покажат отношение. В момента, в който мъжете осъзнаят това, животът им и най-вече – отношенията им с жените – ще стане далеч по-лесен и плавен. Така че вместо да се чудите за някакви кой знае какви гениални идеи и подаръци, следвайте тези простички подходи, за да впечатлите жената до себе си и ще видите, че скоро ще имате огромен успех! 

Малките подаръци без повод са изненадите, които най-силно я разчувстват! Освен ако не е поредната златотърсачка, вашето момиче ще бъде изцяло запленено от подхода ви, ако й подарявате цвете от време на време – просто ей така без никакъв повод, както и ако и правите малки изненади като вечеря на свещи, отмяна в някое от нейните задължения в случай, че живеете заедно и дори неочаквано посещение на работното й място само за да си разделите обяда за деня на някоя пейка в парка. 

Разкажете й историята си. Доверието е най-важното в една връзка за повечето жени. Ако вие покажете, че й имате такова, тя наистина ще се привърже към вас и вече освен страстни желания, ще изпитва към вас и топли чувства, като освен това ще изпитва и постоянен комфорт и спокойствие просто да се намира в близост до вас. Не е нужно да се разсъбличате изцяло и да оставате без своите малки или големи тайни, но ако се разкриете поне до известна степен, жената до вас ще остане впечатлена от вашата искреност. 

Показвайте емоции. И то не само положителните! Научете се да умеете да изразявате чувствата си. В това отношение жените може би са малко егоисти, защото ако те могат да показват истинските си вътрешни усещания лесно и то доста често, те очакват същото и от отсрещната страна. И макар досега вие да не сте го правили и по-скоро скришом да сте преживявали болката си, ще трябва да имате умението вече да ги показвате и навън. Жената до вас изпитва силна нужда да знае, че и вие сте на нейната вълна, респективно имате друго отношение по въпроса, но не се страхувате да го покажете!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook