С какво и как да носим дългата пола през студените сезони?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:34

Ако си мислите, че дългите и ефирни поли са подходящи само за плажно и топло време, бъркате, скъпи дами. Всъщност, със същия успех и грация можете да носите тази дреха и през по-хладните дни от годината. Днес, ще ви докажем това, като ви дадем и специалните си насоки относно това с какво и как да носим дългата пола и през есента, и през зимата. 

Пола в стил принцеса. Тя е пристегната в кръста и тип балон като кройка. През студените дни от годината я носете с връхна дреха в самата пола. Може да е както изчистена риза или поло, така и нещо по-екстравагантно, като например дебел пуловер с яка от кожа с косъм. 

Голяма цепка, малко деколте. Впитите дълги поли с големи цепки отлично пасват за зимния сезон с нещо по-затворено нагоре. Ако не можете да понасяте поло, изберете семпла блуза с дълъг ръкав и добавете жилетка, която като цвят да съчетаете с полата. Добра е и комбинацията с блузка с копченца с впита кройка с такъв тип пола. 

Дълга пола, късо палтенце. Палтата с къса дължина и голяма яка от косъм, както и кожените якета в рокерски стил, също, си пасват невероятно добре с дългата пола. Дължината на връхната дреха за дълга пола през зимата трябва да стига до нивото на корема и да не преминава средата на крака ви. Така ще запазите симетрията и баланса на материи в своята перфектна визия както за ежедневието, така и за по-специалните поводи. 

С много аксесоари. Не е тайна за никога, че колкото е по-дълга полата, толкова повече аксесоари й прилягат. В случая, за зимата ви съветваме да обърнете внимание на обемните шалове и яки. Не по-малко оригинална идея са шапките с големи козирки, а също така и баретите. Към визията си с дълга пола е уместно да добавите дълги ръкавици, а защо не и сет от много гердани, които да стигат чак до пъпа. Това последно съчетание е идеално за дамите с по-нисък ръст, защото ще създадат илюзията, че всъщност, са по-високи. 

С напластяване на материите. Ако сложите повече от 2-3 горни дрехи към полата с изискано напластяване от няколко материи ще получите модерна и свежарска визия за всеки ден. Материите трябва да са по-тънки и леки, за да избегнете ефекта на прекаленото издуване на тялото и слабото покритие на краката с текстил. В допълнение, отново и тук можете да добавите шал или яка.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook