С какво да съчетаваме пончото тази година?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 24.09.2015 в 15:35

В началото пончото се приемаше като по-скоро странна и нетипична дреха, отколкото като стандартна дреха. С времето обаче то стана неизменна част от всеки женски гардероб и вие самите, дами, ще признаете, че всяка от вас има поне едно пончо в гардероба. И ако преди поради нестандартните си възприемания, пончото е имало са строго определени комбинации, то днес, ние сме далеч по-смели да го съчетаваме с по-разчупени кройки, с нестандартни дрехи и така нататък. 

Тази година пончото продължава да се появява на модния подиум и като акцент, и като заместител на дамската горна дреха. Между другото, в Париж съвсем няма да е странно да срещнете и мъж с пончо, което е поредното доказателство, че дрехата се утвърждава в ежедневния ни гардероб все по-осезателно. Тук сме се събрали обаче за друго, а именно за да ви дадем насоки с какво да съчетаваме пончото тази година според актуалните трендове, дизайни и концепции за стил и комфорт.

С клин. Клинът по начало става много предпочитано облекло – особено за жените, които силно държат на удобството през целия ден. И тъй като пончото е не по-малко комфортно, а и изисква много по-малко грижи за поддръжката от която и да е друга връхна дреха, съчетанието му с клин е сякаш нещо напълно естествено. Евентуално може да се попитаме защо до сега не сме го правили?

С шорти. Късите панталони през ранна есен са напълно нормален аутфит, защото повечето не можем все още да привикнем с идеята за дълги дрехи и с края на по-късите кройки, които лятото отнесе със себе си. Затова и концепцията между пончо и къси панталонки е толкова актуална, между другото. Двете идеално се допълват, а дори когато сте прекалили с надеждите, че навън ще е топло и излезете с къси панталонки, пончото ще компенсира!

С дълги ботуши. Безспорно, тази комбинация е страхотна и може би, най-секси сред нашите предложения. Основното в тази модна идея е да се придържате към класически и изчистени модели пончо – най-вече в неутрални и по-тъмни цветове – като дрехата ви е къса, за да откроите характера на дългите си ботуши. За дрехата са ок и официална пола и предизвикателна рокля, а и за ботушите са ок и такива с равна подметка, и на висок ток. 

С много аксесоари. Фънки, бохо чик, хипстърски или както искайте наричайте този стил, но в случая става въпрос за една и съща модерна и екзотична небрежност, към която започват да се придържат все повече и повече жени.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook