С какво да носим зимните макси жилетки?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:24

Големите плетени жилетки станаха такъв моден хит, че в нередки случаи те дори заменят основната връхна дреха – сакото, якето и дори палтото. Топлата вълна често става доста по-добрия вариант от изкуствената материя за стопляне в големите есенни и зимни студове и затова много дами се отказват от якетата и залагат именно на тази модна тенденция. За онези от вас, които обаче още не са наясно как да комбинират големите макси плетени жилетки, ние сме подготвили специални съвети. Вижте ги и се възползвайте от уникалната топлина на естествена вълна през целия студен сезон...

Спортна визия с дънки. Жилетката до и под коляното чудесно ще се съчетае с дънки. Няма особено значение какво ще сложите под нея, защото спортно-елегантната визия с романтичен нюанс, който създавате с комбинацията деним плюс плетиво е класическа, но също така и интересна и доста приветлива за всякакви поводи. Няма да сгрешите!

Макси жилетка с мини пола. Контрастът в дължините и материите в случая ще създаде оригинална визия, а облеклото ви рязко ще се отличава в двете му части. Добре е в случая да комбинирате цветовете по-старателно, защото акцентът вече е наместен върху огромната разлика на текстилна основа и на самите кройки. Освен това, ако искате да се предпазите от простуда, най-добре е колкото е къса полата, толкова да е и дълга жилетката!

С обувки на висок ток. Не по-малко екстравагантна, семпла, но и много атрактивна е комбинацията е от голяма плетена с жилетка с още по-големи токчета. Много дами дори експериментират, като заменят традиционните за сезона ботуши с напълно изчистени отворени обувки на тънък ток. Ако добавите към тази концепция и панталон тип цигара, не просто няма да сгрешите, но и ще постигнете страхотен шик, на който всеки да ви завиди!

Висока талия. Без значение дали си говорим за дънки, обикновен панталон, къси панталонки или пола, ако те са с висока талия, жилетката отново ще стои интересно и оригинално на тялото. По този начин получавате необикновен баланс на извивките си и извайвате чудесен силует, без да оставяте и малко място от плътта си на показ по време на дните с ниски температури. Ние лично ви съветваме да опитате елегантната визия с черен панталон с ръб и висока талия плюс изчистена блуза в неутрален цвят – бяло, черно или бежово – комбинирани с обемна жилетка в ярък тон или класическо черно, за да сте елегантни и стилни, където и да се появите с това съчетание!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook