С какво да носим черния кожен панталон?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:00

Макар черният кожен панталон да не е най-често срещаната дреха в женския гардероб, има и дами, обичащи екстравагантното, които могат да намерят следващите ни съвети за много интересни и оригинални. Ще ви помогнем да съчетаете този по-необичаен панталон с дрехи и аксесоари и поради още една причина – през този моден сезон той ще е истински хит, така че дори до сега да сте го отбягвали като предложение, сега е времето да се пробвате да го носите, елегантно, изчистено или по-предизвикателно. Вижте с какво точно да съчетаете кожения черен панталон сега. 

С разкроено палто. За да оставите на показ идеалната кройка на своя черен панталон от кожа, най-добре избягвайте вталените и се придържайте към разкроените палта. Те ще отворят гледката и ще поставят акцент именно върху панталона. 

С  високи токчета. Забравете за кобинките, а се стремете да носите изящни дълги и тънки токчета с кожения си панталон. За предпочитане са по-изчистените и семпли модели, но ако обичате по-нестандартните тип обувки, търсете интересни дизайни и не сменяйте цвета – черното е задължително, когато става въпрос и за черен кожен панталон. 

Карирани връхни дрехи. Карето в черно и бяло е идеално за вашата горна дреха към кожения черен панталон. Уникалното в тази комбинация е, че придава супер секси вид на цялостната ви визия, без да ви превръща в кукла или в натруфена мадама, която да не може да подбере отделно дрехи за работното място, и отделно за специален повод. 

Кожени аксесоари. Кожата като материя в модата е своенравна. Тя създава усещане за пълнота и цялостен завършен вид, затова не разваляйте тази илюзия, а просто я допълнете с още кожени елементи – най-вече аксесоари като изискана чанта, елегантни ръкавици – може и по-дълги – както и гердани и гривни, все направени от кожа. 

Шапка. Коженият панталон в черно ще седи отлично с шапка. Всъщност, това е най-добрият за него аксесоар, така че не се колебайте да го добавите към супер изисканата си и луксозна визия. Що се касае до модела, придържайте се към периферии – най-вече широки!

Топове до пъпа. Ако пък сте в търсене на парти визия с кожен панталон в черно, спрете се на топ, скъсен до нивото на пъпа. Без значение е цвета, но избягвайте твърде много щампи и прекалено много надписи или шарки, за да не създадете банална визия без какъвто и да е стил или вкус. Възможно е дори топът ви да е от вълна, ако събирането ви е през студените дни от годината.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook