Роклите на пролет 2016 година, с които задължително да се сдобиеш
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 13.05.2016 в 22:13

Всеки моден сезон си има своите постулати и правила, но през пролетта на 2016 година, определено, дизайнерите съветват дамите да заложат на роклите. Наблягайки на най-женствената и изискана дреха за жената, вие ще си осигурите не просто чар и обаяние, но и ще знаете, че абсолютно винаги погледите са насочени именно към вас. И точно защото ще наблягаме на роклите, днес сме решили да ви покажем кои са роклите на пролетния сезон тази година. Вижте моделите рокли, с които задължително да се сдобиете за моден сезон пролет 2016 година:

Дълга вечерна рокля - Ерата на късите рокли за официален повод приключи. Време е да заложите на класиката и да поставите акцент върху изискания си силует и красиви форми. За тази цел ще ви трябва поне една дълга вечерна рокля, като през този сезон актуални са моделите в един цвят, за предпочитане тъмен, наситен или просто черен.

Обре рокля - Отделно, роклите ви с дължина под и над коляното са пъстри и свежи през пролетния сезон на 2016 година! Нещо повече – те са в страхотни преливащи се нюанси и затова всяка дама задължително трябва да се сдобие с омбре рокля. Ние ви съветваме да изберете палитрата според цвета на очите си. Ако сте със светли очи, заложете на романтични розови и лилави нюанси, ако сте с тъмни очи – спрете се на зеленото, синьото, тюркоазеното и цвят резеда.

Рокля с висока талия - Високата талия се превърна в еталон на висшата мода за последните няколко години и през пролетния сезон 2016 година ще видим прекрасни рокли с висока талия. Без значение дали ще изберете модел за работа – с по-официална и формална визия – или ще се спрете на парти дизайн в искрящи цветове и интересни форми, няма да сгрешите!

Къса отпред, дълга отзад! - Това е модел, който познаваме от миналото лято, но през пролет 2016 година той се видоизменя. Самата кройка вече не е толкова ефирна, колкото стегната, романтична, поглед към 20-те и 30-те години на миналия век в предната горна част. Освен това, материите са по-скоро стегнати, а цветовете – преливащи и комбиниращи поне 2 от основните си нюанси.

Райе - Роклята райе е традиционен тоалет, с който можете да се появите и на коктейл, и на официална среща. При всички случаи тя е роклята за всякакъв повод, а освен това е изключително непретенциозна, така че с нея и със съответните аксесоари и обувки можете да постигнете различни по вид визии. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook