Разнообразни начини и методи да изгорите 100 калории
Публикувано от carnage89   В категория Здраве и спорт   На дата 25.03.2016 в 14:02

100 калории може и да не е спортният таргет за деня ви, но някои дами имат нужда от малко спорт и минус 100 калории за тях са напълно достатъчни в края на работния ден. От друга страна, изгарянето на 100 калории за един ден никога не е излишно – особено в дните, когато почиваме от активни тренировки и фитнес загрявки. Ето няколко разнообразни методи и начини да изгорите 100 калории:

Разходка с кучето - Само че не като ежедневните ви „разходки“ за по 10-15 минути, през които вие само чакате кучето да си свърши работата, докато вие пушите цигари. Заиграйте се с домашния си любимец, потичайте с него за около половин час и 100 калории не ви мърдат. 

Следобедна дрямка - Митът, че само с движение се свалят килограми, трябва да бъде разбит на мига. Всъщност, два часа дрямка следобяд ще изгорят в организма ви цели 100 калории. Така че този метод за намаляване на телесната маса, когато сте уморени, е отлична алтернатива за поспаланковците сред вас.

Прибиране без асансьор след работа - Ако живеете поне на 6 етаж, изкачването на стълбите след работа, ще ви осигурят минус 100 калории всеки ден. Да, не са кой знае колко много, но по-добре малко, отколкото николко, нали?

Скачане на въже - За да изгорите 100 калории, докато скачате на въже, ще са ви нужни не повече от 10 минути. В случай, че сте по-бодри и бързи, можете да намалите тренировката с въже и на 8 минути или дори да направите няколко серии по 10 минути, за да получите максимум ефект от упражнението. 

Танци-манци - Че защо да не? Докато изчакате цялата фамилия да се прибере, използвайте времето за себе си и отделете 20-30 минути за малко танци. Танцуването пред телевизора за половин час ви позволява да изгорите даже над 100 калории, ако обичате скоростта и горещите движения и емоции. 

Почистете дома си - Ако измиете пода във всички стаи или набързо подредите отделните помещения, като с това и изхвърлите боклука, ще ви отнеме не повече от 25 минути да изгорите 100 калории. Така вършите полезни неща и за себе си, и за дома си. Всъщност, не е като домашната хигиена да не е полезна и да не допринася и за здравето ви, така че зарежете глупавата фитнес пътека и почистете дома, за да отслабнете и прочистите въздуха и атмосферата около себе си.

А кой е вашият любим метод за горене на калории – извън фитнес залата?

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook