Разкарайте тези предмети от дома си, защото ви носят бедност!
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 30.07.2015 в 13:42

Ако си мислете, че всичко, което притежавате и държите у дома, ви е нужно и ви носи по един или друг начин полза, лъжете се. Всъщност, някои от вещите ви вкъщи са изключително неблагоприятни, а дори и носещи лош късмет. Нещо повече – има определен тип предмети, които най-добре е моментално да разкарате от дома си, защото привличат безпаричието и бедността. А никой не иска да има финансови проблеми и затруднения, нали? Ето ги и съответните вещи, които най-добре да елиминирате от интериора.

  • Много стари списания и вестници

Навикът да ги оставяме и да ги държим по масите из дома не е особено добър. Китайските традиции ги определят като носещи несгоди и проблеми в семейния бюджет. Освен това, ако трябва да сме честни, те не са най-креативното решение за декора вкъщи.

  • Стари дрехи с дефекти 

Ако няма да ги носите на шивачка за поправка, по-добре ги дарете или ги изхвърлете. Дрехите ви в окаяно състояние събуждат негативна енергия не само докато седят в гардероба ви у дома, но дори и върху самите вас. 

  • Цветя, подарени ви от преди седмици. 

Едно е да правите хербарии, друго е да държите букетите със седмици по вазите у дома. Не е нужно да се хвалите колко много ви обичат с разпилени рози из къщата или апартамента. Това си го знаете и сами. Изхвърлете старите цветя, защото и те според Фън Шуй носят бедност и безпаричие. 

  • Захабени прибори в кухнята.

Със сигурност, не сте за няколко лева, за да подмените купата за салата или чашите за вино. Ако те са напукани и с петна, които не могат да се премахнат, най-добре ги изхвърлете. Древните народи са вярвали, че там и в това, в което се храните, трябва да е в перфектно състояние, защото иначе боговете няма да ни дават повече храна.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook