Причини да се захванете с момиче, пиещо уиски!
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 29.11.2015 в 17:04

Разбира се, напитката, която предпочита вашето момиче, не е най-точният критерий за избор и оценка, но в нередки случаи тя може да се окаже пътят към нейния характер. Учени в областта на психологията обаче откриха някои сходства в същността на дамите, които предпочитат уискито. Може би, вие си мислите, че жена с чаша уиски в ръка не е най-подходящи избор за вас, но днес по всяка вероятност ще ви разубедим в това. Вижте причините защо е супер добре да се захванете именно с дама, която обича уискито. 

Тя е мъжко момиче. Тя не пие вино и не държи на скъпите и изискани ресторанти. Тя е здраво стъпила на земята и освен капризите не са по нейната част. Напротив жената, която пие уиски, може да се справи с проблемите си, а освен това и е готова да подаде ръка на мъжа си в беда, защото знае, че животът не е черно-бял и че всеки си има свои и силни, и слаби моменти – дори силната страна на човечеството. 

Тя е зряла. Тя е пораснало момиче. На пръв поглед е купонджийка и свежарка, която сякаш винаги е на гребена на вълната, в център на вниманието и дори душата на партито.  Но всички тези нейни качества живеят заедно с уменията й да бъде разумна, когато е нужна. Просто тази жена си знае цената и знае как да се държи във всеки един момент, без да се оставя да излиза глупава или неадекватна. 

Тя има философски поглед върху нещата. С други думи, жената пиеща уиски е способна да намери доброто и в лошото, да погледне трезво на всяка ситуация и да бъде наясно, че хората са различни и тя не трябва да се стреми да ги променя. Напротив – тази дама приема и толерира различните и в нередки случаи дори е тяхна сърдечна приятелка. 

Тя е силна и смела. Жената, пиеща уиски, рядко се страхува и още по-рядко се предава. Основното й мото в живота е, че може и ако иска, ще постигне всичко, което иска, без значение срещу какво трябва и ще се изправи. Тази дама обича живота, приема го като едно предизвикателство, в което трудностите са само съседки на пълното щастие и ако иска да го има, ще трябва да се примири и с тях. Жената с уиски в ръка е и мъдра, и дръзка – тя болезнено мечтае за мъж, който ще я разбере и ще пие уиски заедно с нея и с мярка.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook