Предстоящите модни тенденции, които да пробвате, преди да ви изпреварят
Публикувано от carnage89   В категория Други   На дата 25.03.2016 в 08:58

Да бъдеш в тон с модата днес е нож с две остриета. От една страна, това ви дава преднина в създаването на актуална и красива визия, но от друга – създава за вас риск да се превърнете в една от голямото стадо последователки на последните модни тенденции. В ерата на интернет, когато информацията е толкова достъпна за всички, е много вероятно, наистина, да се превърнете в една от всички, ако спазвате модните тенденции. Това обаче няма да ви се случи, ако изпробвате следващите модни тенденции, които тепърва ще навлизат в модата. Ето ги и тя – пробвайте ги, преди да ви изпреварят!

Голите рамене - Това е една от най-горещите летни тенденции, така че смело напред, защото с нея ще изглеждате не просто актуална и модерна, но и много женствена. Характерно за този тренд е, че тук не говорим за изцяло голи рамене, а само за разрези в определени части. Това са най-вече тениски и рокли – спортно-елегантни в изтънчен стил.

Бек ту бяла риза - Да! Бялата риза – без значение дали е от памук, коприна или сатен – се завръща с пълна сила и най-хубавото е, че можете да я облечете с каквото си пожелаете. Разбира се, тя е идеална за работната среда или за училище, но не по-малко подходяща е и за парти и дори официално събитие. Можете да изнамерите старите ризи от гардероба и да ги поразкрасите с нов шал или колие – каквото и да изберете, няма да сбъркате, скъпи дами!

Бельото ми се виждa - Ами да! И това е тренд, който най-вероятно някой от вас помни още от 90-те години. Той е символ на свободата в модата и без значение дали ви харесва, или смущава, когато говорим за излизане или ходене на бар, трендът си заслужава да бъде изпробван. А и в крайна сметка, той може да се постигне и с обикновени прозрачни дрехи, от които да се показва част от бельото ви!

Смесица от цветове - Поне веднъж в живота ви трябва да си дадете време за шарен период или чисто и просто казано, да захвърлите неутралната си гама, да излезете от зоната си на комфорт в черно и бяло. Смесицата от цветове в една визия може и да е най-лесната задача на света, но ако успеете да я постигнете, безспорно, ще бъдете в центъра на вниманието. Хубавото на тази модна тенденция е, че е насрочена за пролетта, когато така или иначе ни се носят шарени дрехи!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook