Основни фактори, които влияят на вашия сексуален живот
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 24.03.2016 в 20:30

Сексът с половинката ви сякаш не върви? Или просто се чудите защо понякога интимните ви отношения остават в застой, а друг път са буквално на границата да прекъснат или са повече от незадоволителни? Причините за всичко това могат да са различни, но най-типичните от тях, можем да обобщим в следващите редове. Вижте основните фактори, които влияят негативно на вашия сексуален живот още сега. Ако разпознаете нещо сред тях, време е да го спрете, за да се радвате на страхотни интимни отношения с вашата половинка:

Създайте подобаваща обстановка в спалнята  - За нищо на света не дръжте телевизора в спалнята повече, ако напоследък видите, че вашата половинка предпочита да изгледа поредния епизод на любимия си сериал пред това да прекара няколко часа в интимни ласки с вас. Освен това, не е уместно и да се занимавате с телефона си, минути след като си легнете. Последно, но не по важност, погрижете се за романтиката в спалнята – приглушена светлина, свещи и музика ще свършат работа!

Стига с тази работа - Работата така или иначе никога няма край, затова, когато работният ден приключи, нека той наистина приключи. Престанете да мислите и да напрягате своята половинка с работните си отношения с колегите, с неприятния си шеф, с имейлите, които трябва да проверявате дори когато заедно си готвите вечеря. Всъщност, готвенето събужда сексуалните желания, така че оставете се по течението вместо да търчите до домашния си лаптоп, за да отговаряте на своя шеф късно вечер…

Намалете порното - Доказано е, че малко порно не вреди на никой, който си има сериозна връзка. Но от друга страна, хората, които прекаляват с него, рискуват уникалните си моменти с реалната половинка, различна от тази на големия екран или на лаптопа. Порното е хубаво за двойките, между другото, най-вече когато го гледат заедно, така че няма да е лошо да обмислите и този вариант за подобряване на интимния ви живот.

Спрете с дразгите за пари - Това са онези семейни конфликти, които водят романтичните отношения до пълен разпад поради битовизми. Дори да се карате за мръсно пране или чий ред е да изхвърли кофата няма да повлияе толкова зле на секса ви, колкото разправии за това кой колко изкарва и кой е купил по-скъп подарък за Коледа на другия. Забравете думата пари, защото ако сте жената във връзката, сексът за вашия партньор може и да се оправи скоро, но само защото той в крайна сметка ще реши да си плати за него…навън!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook