Оригинални кулинарни предложения с паста, които ще го накарат да си оближе
Публикувано от carnage89   В категория Козметика и хранене   На дата 20.04.2016 в 15:30

Мили момичета, не е нужно да бъдете факири в кухнята, за да изненадате своя любим с първата домашно приготвена вечеря у дома. Напротив – нужни са ви само няколко интересни концепции, които да го зашеметят, да докажат, че любовта на мъжа наистина минава през стомаха, а и да види той, че сте перфектна във всичко, включително и в готвенето. И тъй като най-често романтичните вечери са на италианска вълна, защото самата тя е символ на любов, днес, ви предлагаме да видите няколко оригинални кулинарни предложения с паста. Защото пастата може да не е само карбонаре!

Не-класически макарони със сирене - Макароните със сирене няма да го впечатлят особено много! Напротив – те са символ на детската кухня, на соца, време, което отдавна отмина. Време е за тяхната трансформация и спокойно –нужна е точно една рецепта за да направи старомодните макарони със сирене изискани и оригинални. Съставката е тиква! А приготвянето е лесно като детска игра. Сварете макароните, изсипете ги в тавичка, като между тях наредите парченца сирене и тиква и запечете с повечко масло! Поднесете с вкусно бяло вино!

Супер паста със супер храна! - Една от любимите ни супер храни от изминалите няколко години продължава да бъде броколито. С него освен салати обаче можем да приготвим и вкусна паста. За целта трябва да сварим макароните – най-добре едри макарони, тип пене – и към тях да прибавим домашно приготвен сос песто (нужни са само кедрови ядки, зехтин и босилек), както и розички броколи, които предварително да сварим на пара за 2-3 минути в подсолена вода.

Здравословна зеленчукова паста - Ако вашата половинка си пада по фитнеса и здравословното хранене, то тогава нашата идея за зеленчукова паста ще го порази от раз! Особено ако в момента е преминал на режим с леки вечери. Сварената паста се смесва с приготвени на пара зеленчуци. Тайната на тази рецепта е в разнообразието от продуктите. Не слагайте два или три зеленчука, а поне пет. Ние ви съветваме да заложите на пиперки, чери домати, патладжани – предварително гриловани на скарата – както и маслини, гъби и моркови, овкусени в масло на тиган!

Фантазия от сирена - Пренесете се във Франция със скъпо вино и тази отлична идея за вкусна вечеря за двама. Макароните се сваряват, а след това се прави уникален сос от всички видове сирена, които можете да намерите в супермаркета. Задължително, добавете пармезан, сирене бри, синьо сирене и сирене фета. Всичко се слага в нагорещен тиган с разтопено масло и малко сметана или белтък с прясно мляко. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook