Опасно мило поведение или жестовете, за които да сме нащрек!
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 07.04.2016 в 20:44

Вашата половинка напоследък се държи странно и се чудите защо от гадняр рязко се превърна в най-милото гадже на света? Или нищо не подозирате и си мислите, че това негово отношение е нещо напълно нормално и просто заветната промяна, която така дълго чакахте, просто се е сбъднала? Не е нужно да се панирате, може и да е истина. Но не е нужно и да седите в невидение, като се оставяте да ви лъжат. Както знаете, всичко трябва да се провери, преди да бъде обявено за изневяра или лъжа, нали така? Затова и днес ще ви дадем няколко полезни съвета в тази насока. Вижте кои мили жестове, може би, в действителност се дължат на някакво скрито, не особено позитивно поведение и които биха могли да сигнализират за изневяра или лъжи…

Досега не ви е правил никакви подаръци без повод, а от няколко седмици това е ежедневие - Ок е един път да ви изненада с цвете без причина и после да реши да ви сготви вечеря. Но ако това се случва постоянно, без причина и без вие да сте повдигали въпроса за това кога той ще започне да се държи с вас като с дама, то тогава може би поведението му е наистина леко подозрително. При следващия букет без повод поставете картите на масата и обсъдете всичко, преди да е късно и вие да останете излъгана.

Изниква постоянно изневиделица - Ако преди срещите ви са били по график и план, но изведнъж предпочита да ви търси той, т.е. когато на него му е изгодно и то без да ви предупреди, може би крие нещо. Тук обаче трябва да сте много внимателни. Опитайте се да сдържате емоциите си и да не показвате веднага, че подозирате нещо. Напротив – ако трябва го проследете и започнете да водите разговор едва когато имате реални доказателства, че нещо не е наред в неговото поведение.

Преди беше денонощно с телефона си под ръка, а сега вече дори не виждате неговия смартфон - Хайде сега добре си помислете какво може да е всичко това. Ако преди бяхте свикнали той постоянно да пише съобщения и да провежда разговори, най-вече по служебни дела, сега изведнъж спира да го прави. Защо? Ако не е уволнен от работа, то тогава просто не иска неговият телефон, основното доказателство да попадне във вашите ръце. Това означава, че крие нещо. Това означава, че онова, което крие, всъщност, е в телефона му!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook