Официално: Гришата и Маша се разделиха!
Публикувано от admin   В категория Хайлайф и шоубизнес   На дата 24.07.2015 в 12:54

Краят на една любовна тенис ера настъпи. Оказа се, че клюките около раздялата на Маша и Гришата са истина - известната двойка наистина се раздели. Въпреки че доста дълго време и ние тук, в България, и в Русия не искахме да повярваме, че тенис звездите Мария Шарапова и Григор Димитров са прекратили окончателно отношенията си, всъщност, това е пълната истина. За огромно съжаление, защото тази звездна, успешна и талантлива двойка, наистина, радваше всички!

Новината, че клюката около раздялата на Мария и Григор е вярна, дойде в началото на тази седмица, което съвпадна и с периода на напълно усамотената почивка на тенисистката. Всъщност, Маша почиваше с приятели – в Черна Гора – и по снимките й от Instagram – никъде не пролича, че Гришата е някъде наоколо. Все още обаче няма никакви официални изявления, направени от самите тенисисти. В мрежата обаче усилено говорят за началото на връзката им като една препратка и към нейния край. 

Неотдавна, Григор Димитров говореше за любовта му към Маша, споделяйки, че за него тя е истински боец, от който наистина може да се вземе пример. В същото време, той подчерта, че не обича кой знае колко да ги наричат златната двойка на тениса, а и на годината, защото за него Маша винаги ще си остане Маша – страхотен човек с още по-страхотен спортен дух. 

Все пак, за нас остава една много малка, но неугасваща надежда, че светските хроники за пореден път не са изтълкували единичната ваканция на Шарапова и че двамата с Григор са заедно. Това, най-вероятно, ще се изясни, след като и двамата излязат пред камера и дадат пълно обяснение на техните милиони фенове из цял свят, а не само в Русия и България, какво всъщност се случва с тях. Ами нищо друго не ни остава, освен да стискаме палци, че жълтата преса за пореден път ни подведе и излъга.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook