Няколко нестандартни начина за отслабване
Публикувано от admin   В категория Козметика и хранене   На дата 22.11.2015 в 16:04

Отслабването винаги се е смятало за болезнен и тежък процес. Това е така, защото най-често го свързваме с неистово гладуване или изключително тежки и изтощителни тренировки. Но трябва ли наистина то да бъде толкова мъчително? Трябва ли заради красотата да жертваме нервите и издържливостта си? Разбира се, че не! И за да ви докажем, че отслабването може и да е по-леко, отколкото си мислите, днес сме ви приготвили няколко нестандартни начина за отслабване, които могат да ви се сторят доста по-постижими, достъпни и ефективни от традиционните методи. Ето ги и предложенията ни...

Строг хранителен режим. Най-трудното при него, по принцип, е да устоим на предложенията по витрините на сладкарниците, на работа, докато всички си поръчват бързо хранене и дори докато сме у дома, ровейки в хладилника за нещо вкусно, бързо и лесно за приготвяне. За да избегнете всички тези изкушения, чисто и просто трябва да си правите здравословно и диетично меню предварително. И за всеки случай, вместо ден за ден, го правете седмица за седмица, за да може да не излизате от строя така да се каже. 

Увеличете двойната доза секс. Вашият партньор едва ли ще ви се разсърди, ако решите изведнъж да правите не веднъж, а поне два пъти на ден секс. Той ще приеме тази идея за страхотна, особено като знае, че от пая ще има и за него, а освен това и ще ви помогне да спрете да си блъскате главата с това, че сте пълничка или че сте наедряли в някои части от тялото. 

Постоянно се хранете с половинката си! Доказано е, че когато жената се храни пред мъжа, тя винаги си хапва по-малко. Това е гениална идея да намалите дневната си доза от калории и едновременно с това да започнете да прекарвате повече време заедно. 

С всяко хранене пийте топла вода. Нещо повече – постоянно пийте топла вода, докато сте на работа, у дома или на вън. Колкото и да се тъпчете, топлата вода ще намали поне двойно мазнините, които сте погълнали през последните няколко часа и дори да не отслабнете по този начин, то поне със сигурност няма да напълнявате, докато се храните обилно всеки ден и то по три пъти на ден. 

Преместете времето за глезенето на стомаха на закуска. Ако обичате сладко, хапвайте шоколад на закуска. Ако обикновено на работа не ви стига енергията и силно огладнявате там и затова се тъпчете много, не излизайте от вкъщи, без да сте закусили!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook