Новите модни тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 24.09.2015 в 15:26

Скъпи дами, лятото си отиде и е време да захвърлите плажните рокли и сандалите. Настъпи дългоочаквания есенно-зимен сезон или добре – ако трябва да сме честни, той тепърва предстои и вие ще трябва бързичко да се адаптирате към новите му концепции с подходящите покупки. Вижте всички основни и най-характерни нови модни тенденции за есен-зима 2015/2016 година сега!

Семпла милитъри горна дреха. По-скоро това е балтон, палто с минимална дължина под коляното или евентуално кожено топло яке или шлифер. Милитъри направлението не е толкова явно изявено, колкото идеята за комфорт, свобода и примесване с някои типични за мъжкия аутфит идеи. Цветовете варират от стандартно черно към тъмно сиво или наситено синьо.

Пастелената гама. Свежа и атрактивна, тя чудесно пасва на сегашното ви настроение, а именно романтичната носталгия по отиващото си лято. Роклите и блузите с дълъг ръкав преливат от розово и пурпурно към синьо и маслено зелено. Ако не обичате толкова светли и ярки цветове, заложете на семпла класика в черно и внесете свежест с аксесоар в пастелен нюанс. 

Плетивата превземат модния подиум. Тук не става дума само за стандартни пуловери и дълги до петите жилетки. Плетивата са навсякъде – както в аксесоарите ви, така дори и в основния аутифт. Особено модерни този сезон ще са плетените рокли и туники с нетипични за материята кройки, които на пръв поглед са подходящи само за по-тънки и ефирни платове. 

Модерен шик леопард. Забравете за класическия леопард в жълто и се насочете към шикозен цветен леопард в нестандартна червена, синя или дори зелена гама. Много е важно да сте наясно как да комбинирате подобни щампи, защото истината е, че не винаги се получава перфектната хармония. За да не сгрешите, просто съчетавайте цветния леопард със семпли облека и аксесоари в тъмни неутрални цветове. 

Блясък на кристали. Блещукащите елементи дават почетно място на дрехите, изцяло съставени и изградени от лъскави материи. Въпреки че такава визия звучи малко по-парадно и помпозно, тя ще навлезе и в представите за по-ежедневно облекло. За да не се превърнете обаче в коледна елха още през октомври, намирайте подходящи за фигурата ви кройки, които да не са предизвикателни, а да са основен атрактивен акцент блясъка на кристали. 

Обувките са топ! С други думи, обувките са изключително комфортни и ако не друго можем да забравим за изтощителните походи с  тънки токчета из дебрите на големия град. Дебелите токове и дори равните подметки са на почит през есенно-зимния сезон.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook