Най-подходящите нюанси за една класическа брюнетка
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 13.12.2015 в 18:49

Макар най-често да съчетаваме цветовете на дрехите една с друга, никога не е излишно да ги комбинирате и с тези на вашата естествена красота – т.е. с цвета на очите и най-вече с цвета на косата, защото именно той издава и нюанса на очите, както и тена на кожата. Днес, обръщаме специално внимание на брюнетките. Ще ви дадем специални съвети относно това какви дрехи и по-скоро в какви цветове да ги избирате в случай, че сте една класическа брюнетка, т.е. с черна или кестенява коса. Вижте кои нюанси задължително трябва да присъстват в гардероба ви задължително и на всяка цена. 

Искрящо розово. Без значение дали става въпрос за цикламено, или пембяно, колкото по-наситено е розовото или дори лилавото, толкова повече ще се откроите сред тълпата. Именно това е основното предназначение на яркото в гардероба на една брюнетка – да бъде подбрано за парти, специален повод или място, в което искате да бъдете поставени в центъра на вниманието. Имайте на предвид, че яркият нюанс може да е както лек акцент във визията, така и да бъде нейна основа – т.е. да сте в розово от главата до петите, например. 

Много тъмно синьо, почти черно. Но не и съвсем черно! Наситеното синьо е особено подходящо за аурата и визията на една истинска брюнетка. Особено много й подхождат рокли и ефирни ризи в този нюанс. Не по-малко интересна е и комбинацията между кестенява коса и много тъмна синя шапка с периферия. 

Оригинално жълто. Бебешко и лимонено жълто е особено красиво за една брюнетка, защото нежно преминава през по-тъмния й тен и създава ефекта на балансирането и перфектното комбиниране. Важно в случая е обаче да не прекалявате с жълтото по себе си, а да го ползвате само като лек акцент или една от частите на визията си – блузата или полата. Якета и рокли в жълто не са много подходящи за вас. 

Черно-бялата гама. Класическата черно-бяла гама, естествено е и много подходяща за брюнетките. Те могат да носят бяло когато и както си поискат, но с черното трябва да са особено внимателни. Прекалено тъмната визия не отива на бледите жени с тъмни коси. Ако са и много мургави, също не е много добре да сте винаги в скучната чисто черна гама. 

Червено. Безспорно, това е цветът на брюнетките. Той им придава особено страстен вид, а освен това й пасва на обикновено по-темпераментния им характер по сравнение с милата и романтично настроена блондинка.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook