Най-подходящите нюанси за брюнетките
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.09.2015 в 13:06

Брюнетка или русокоса? Няма значение, защото и двете си имат своите предимства, ако обаче следват стриктно правила за красота и мода според цвета на косата си. Естествено е, че брюнетките и блондинките си имат индивидуални нюанси, които им отиват повече от останалите. И е още по-естествено да подчертава чара си именно с тях и да избягват онези, които по никакъв начин не им отиват. Днес, се спираме конкретно на брюнетките. Ето и кои са най-подходящите нюанси за брюнетките според модните експерти. 

Изкрящи цветове. Цикламено, крещящо розово и романтично лилаво в тъмни оттенъци са все идеални цветови рамки, в които да влезе прелестният образ на брюнетката. Не бъркайте жените с черни коси, които по-добре да избягват тези нюанси. Изкрящите цветове, които споменахме, по-скоро са подходящи за жените с топъл оттенък на косата като шоколадов, кестеняв и така нататък. 

Класическо наситено синьо. С него брюнетката се превръща в истинска ориенталска принцеса от ново поколение – особено ако кройката на избраната дреха е в по-изящен и семпъл стил. Брюнетките обаче може да са доста докачливи на тема син цвят, защото по един или друг начин, митът, който битува днес в това отношение е, че на блондинките той им отива повече, тъй като най-често те са със светли сини очи. 

Бебешко жълто. За разлика от повечето блондинки, които трудно могат да намерят подходящ жълт нюанс за тяхната визия, без да се обезличат, брюнетките са напълно подходящи за бебешкото жълто. Брюнетката би могла дори да се облече от главата до петите с жълто, без да се страхува, че ще заприлича на Голямото Пате. Напротив – жълтото смегчава малко по-грубите и тъмните й черти, като оставя на показ големите очи и дава път на силуетът на фигурата да покаже силната си страна. 

Всички неутрални цветове са идеални за брюнетките! Ако обичате да се обличате по-семпло в черно и сиво и сте брюнетки, не се колебайте да го правите винаги – без значение от повода. Ако пък за вас белият е най-добрият за вас тон, вие отново сте на правилното място. Тъй като самата брюнетка е символ на класика, класическите цветове просто няма как да не ви отиват. Внимавайте обаче с прекалено много тъмни облекла, защото има вероятност да се пристрастите към тях и да започнете малко по малко да се обезличавате, а дори и да ставате скучни. Комбинирайте черния аутфит с ярък аксесоар, за да не стигате до подобна грешка в своята визия!

Огнено червено. С него всяка брюнетка се превръща в испанската кралица на тангого и излъчва такава страст, че просто никой мъж няма да може да й устои. Без значение кой нюанс на червеното си изберете, вие ще изглеждате зашеметяващо. Черното е идеалният цвят за специални поводи при брюнетките!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook