Най-опасните мъжки зодии, от които жените трябва да се пазят
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 02.09.2015 в 13:10

Не е тайна за никоя жена, че има определени типажи мъже, от които е най-добре да се пази. Да ги различим сред голямо море от мъже обаче това не винаги е лесно. Астролозите, в същото време, са убедени, че някои зодии са за предпочитане да бъдат пренебрегвани, когато става въпрос за сериозно обвързване и интимни отношения. Ето ги и най-опасните мъжки зодии, от които жените трябва да се пазят на всяка цена – особено по-лесно ранимите, невинни и наивни дами. 

Скорпион. За мъжа скорпион от векове наред се говори, че той си пада по живота. И това е така! Тези мъже предпочитат шумните компании, купоните и многото жени около тях и то до доста късна възраст. Въпреки че са страстни, силно влюбчиви и готови на крайности за дамата, която си пожелаят, скорпионите рядко завършват своето увлечение със сериозни намерения и дълга връзка. Напротив – те бързо се отегчават и не спират да мислят за нови и нови преживявания. А това едва ли ще се хареса на по-кротките жени, които търсят спокойствие и хармонични отношения с партньорите си. 

Стрелец. Тайната на този мъж е, че е голям романтик и идеалист, което бързо пленява идеалистките, търсещи трайна връзка и преданост. Но цялата тази мантия на стрелеца е лъжовна и той почти винаги се прикрива зад нея, за да скрие неприятните си черти от жените – от типа на големия инат, усещането, че само и единствено той трябва да владее и контролира положението и напрегнатия му начин да води преговори, които както се досещате, завършват в негова полза. Мъжете стрелци са не само властни, но и ревниви. Тяхната избухливост в моменти, в които не очаквате, ще ви докара до лудост, така че по-добре, скъпи дами, е да се ориентирате към други зодии. 

Риби. Това не са нито лоши, нито властни хора. Мъжете риби имат друг недостатък, който може да не се хареса на голяма част от дамите с единствена мечта да намерят половинката си и да заживеят заедно докато смъртта ги раздели. Рибите са прекалено налудничави хора и то в буквален смисъл. Настроенията им се менят постоянно и динамиката в чувствата им прераства от любов към омраза, от вярност към ревност. Това са мъже, които ако в един случаен момент решат, че дамата до тях ги дразни, отегчава и разсейва от личните им ангажименти, те ще я захвърлят веднага. Защото при рибите няма средно положение – един ден те силно те обичат, но на другия нещо им прищраква и те решават, че вие просто не сте подходяща за тях, без значение колко добре сте си прекарвали и разбирали до сега.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook