Най-модерните обувки за есен/зима за 2015 година
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 28.10.2015 в 12:02

Скъпи момичета, есента е вече тук, а зимата наближава. Искрено се надяваме да сте скрили вече на топло сандалите и да сте тръгнали на лов за есенно-зимни находки. За щастие, онези от вас, които още не са свършили тази задача, могат да ползват нашите специални съвети за модни съчетания. Подготвили сме ви всички модни тенденции за обувките на сезон есен / зима 2015 година, така че запознайте се с тях, преди да предприемете ден за покупки. 

О, скъпо кадифе! През последните десетилетия кадифето като материя в модата се смяташе за демоде. Но ето че ерата му се завърна и можем да се насладим на прекрасния и аристократичен плат дори в обувната индустрия. Обувките от кадифе са специфични, те изискват специални грижи, но затова пък ефектът, който създават, е просто уникален. Дори най-изчистеният тоалет ще се преобрази, ако добавите към него чифт прелестни обувки на висок ток от кадифе!

Модерни кецове. Идеята за комфорт, съчетан с модерен подход и елегантна визия, продължава да рулира и в дебрите на женския външен вид. Поради тази причина през есента и зимата на 2015 година спокойно бихме могли да имаме от онези небрежни дни, в които да съчетаем чифт деним панталон, с класическа риза и модерни кецове. Имайте на предвид, че някои от кецовете на сезона са доста предизвикателни и могат спокойно да минат за обувка на платформа. 

Оксфордски обувки. Или така наречените мъжки обувки с женски вид са супер популярни за сезона. Те са призумица на Коко Шанел, която първа въвежда панталона и по-мъжките кройки в дамската мода, а и изобщо на френската представа за грация в семпъл стил. С тези обувки буквално ще се родите, защото поне за един цял сезон ще можете да си починете от неудобните и неприятни токчета.

Не подценявайте и токчетата. И все пак, дама без токчета няма как да мине. През сезон есен / зима 2015 година са модерни дебелите отрязани токове, както и тези тип Mary Jane. Интересно е, е повечето модели са или с каишка, или със заострен нос – отново стари, но златни модни тенденции, които започват за пореден път да се внедряват в съвременната висша мода.

Боти. Забравете за ботушите през тази година. Пазарът ще бъде залят най-вече с боти. Ботите пристигат в различни дизайни и модели, но височината им най-често не надминава нивото на глезена. Освен това, под боти разбираме както тези с по-тънко и елегантно токче, така и тип кубинка – отново удобство и комфорт за дамите с по-забързано ежедневие.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook