Най-глупавите оправдания за изневяра
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 04.09.2015 в 13:39

Не са един или два случаите, когато човек получава плиткоумно обяснение за изневяра. Нещо повече – понякога даваните причини и хвърляните като още по-отровни от самото прелюбодеяние стрели са толкова глупави, че чувайки ги вие осъзнавате, че изобщо не искате да бъдете с този човек и грешката му може би е във ваша полза. Подбрахме за вас най-глупавите оправдания за изневяра не за да ви разстроим, а за да ви развеселим, защото знаете добре – морето е пълно с риби, а и след всяка грешка и опит идва нещо по-добро, нали?

Теб все те нямаше. Отсъствието е държало много двойки – дори известни и такива от книги ако щете – в още по-голяма страст един към друг. Наред с това, ако някой ви липсва, как точно смятате, че ще намалите болката си, като го пренебрегнете и забравите за него за няколко часа? Та това малцина го могат всъщност!

Рязко бягство от моногамията. Живеейки в свят на толерантност към различните хора, трябва да отбележим, че няма нищо лошо в това да напуснеш лагера на моногамията и да се отдадеш на по-голямо разнообразие от гледна точка на броя на интимните партньори. Но не е ли по-уместно да предупредиш за това и сегашната си половинка – тя все пак още не се е отрекла от моногамията.

Страх от обвързване. Това е толкова евтин мъжки трик, че дори най-глупавата блондинка вече не му се връзва. Истината е, че ако в действителност ви е страх как ще се справите в една сериозна връзка - ще полагате повече усилия, а няма да прецаквате всичко за една секунда.

Не бях аз виновен / виновна. Да обвиниш човека, с когото си изневерил за случилото се е като да твърдиш, че можеш да забременееш от целувка. Няма как в един сексуален акт – доброволен и желан – единият да е виновен, а другият да е жертва. Това е презумпция на изневеряващия или нов несполучлив порно жанр, за който никой не знае.

Бях пиян / пияна. Не сме сигурни дори дали трябва да разясняваме защо подобно извинение за изневяра е глупаво. В него по-скоро има още една причина да си тръгнете от този човек на момента и да забравите за него, като преди това се отблагодарите на съдбата и всички богове, в които вярвате или н, че са ви отървали.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook